Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Bertha's Revenge Sloe Gin 25% 50 cl.

På lager - Hurtig levering

248,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Bertha’s Revenge Sloe Ginlikør er en lækker ginlikør lavet på slåenbær og den lækre Bertha’s Revenge Gin. Ginnens karakteristiske fedme og sødme er som skabt til den bittersøde smag fra de lokalthøstede slåenbær.

Bertha’s Revenge Gin er lavet med basedestillat på mælkevalle fremfor den traditionelle hvede. Dette giver ginnen dens unikke sødlige og fede udtryk. Destilleriet bruger mælkevalle fra lokalområdets gårde, samt vand fra deres egen brønd. Derudover har de anvendt en blanding af lokale botanicals, og botanicals fremskaffet på en bæredygtig måde.

Ginnen er destilleret på enebær, koriander, irisrod, lakrids, kardemomme, angelika, citron, lime, kanel, kommen, kløver, mandel, hyldeblomst, alexanderurt, grapefrugt, skovmærke og appelsin. Her er kløver tilføjet som en hyldest til Irland og Bertha, og er håndplukket på græsarealerne omkring deres gård.

Bertha’s Revenge Sloe Ginlikør er bl.a. lavet med vilde slåenbær fra naturen omkring Ballyvolane gården. Slåenbærrene har ligget i blød i gin i flere måneder, før de bliver infuseret i det endelige produkt. Der bliver også tilsat lidt sukkersirup for at give en sødme til ginlikøren.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer53982
EmballageGlasflaske
LandIrland
Størrelse50 cl.
MærkeBertha's Revenge
KategoriSloe Gin
Alkohol25%
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!