Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Fortaleza Reposado Tequila 40% 70 cl

På lager - Hurtig levering

797,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Fortaleza Reposado Tequila er 100% agave tequila der er lagret i 6-9 måneder i egetræsfade. Den er produceret efter helt traditionelle metoder, som tequila er blevet produceret på igennem flere hundrede år. 
Dette er en unik tequila med en helt særlig karaktér. Den har en mild og blød smag med noter af vanilje, peber, krydderier og chokolade samt florale nuancer, som gør den til en sand oplevelse at nyde rent. 

Denne Tequila Fortaleza Reposado har aromaer af citrus, karamel, smør, kogt agave og salvie, som er begyndelsen på en behagelig afbalanceret og unik smagsoplevelse. 
Smagen omfatter kogt agave, citrus, vanilje, æble, jord og kanel. Afslutningen er lang og rig, delikat krydret, og har en olieagtig tekstur, der gør den en fornøjelse at drikke. 

Fortaleza Tequila Reposado er en af verdens bedste tequilaer, som er lavet efter de klassiske traditionelle metoder, lige fra høsten af agaveplanten til aftapningen på flaske. Agavefrugterne bages i en stenovn og knuses herefter i den traditionelle tahoa. Flasken er håndlavet og mundblæst. Gæringsprocessen foregår i åbne træfade, og den er lagret i 6-9 måneder i egetræsfade. 
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer11471
Størrelse70 cl.
LandMexico
EmballageGlasflaske
Alkohol40%
MærkeFortaleza
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!