Bevco A/S
Søg
Account
Cart

400 Conigli Vol. 4 Peach Gin 42% 50 cl.

På lager - Hurtig levering

359,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

400 Conigli vol 4 Peach Gin er en italiensk gin med en skøn sødme fra de tilsatte ferskner. De friske ferskner er nøje udvalgt efter kvalitet, og skaber en aromatisk ferskengin, som er ganske smagfuld.

Denne gin er en klassisk gin med tydelige noter af enebær, men med en blød og sommerfrisk smag af ferskner tilsat. Den er super velegnet i en Gin & Tonic, hvor vi anbefaler en mild tonic, der giver god plads til ginnen. Eksempelvis den engelske Bermondsey Tonic, der netop er designet til at lade ginnen skinne igennem.

Fremstillingsprocessen af 400 Conigli vol 4 Peach gin er kompleks og fragmenteret, da den fremstilles i flere stadier. Forarbejdningsprocessen bag denne gin indebærer udvælgelsen af modne ferskener, der efter at være blevet udstenet, lades trække i alkohol. Herefter destilleres de med enebær.

Ginnen er håndfiltreret, for at undgå at ødelægge den intense naturlige smag. Hele vejen gennem processen, bliver der holdt nøje øje med destilleriet. Det er nemlig vigtigt, at blandingen hverken får sollys eller varme. Derudover må det ikke blive for koldt. Processerne er altså autentiske, og særligt udvalgte ikke-industrielle metoder er baggrunden for denne gin. Ginnen er desuden fremstillet med non-GMO ingredienser, og indeholder kun naturlige smagsgivere.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer54004
KategoriGin
EmballageGlasflaske
Alkohol42%
Mærke400 Conigli Gin
LandItalien
Størrelse50 cl.
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!