Bevco A/S
Søg
Account
Cart

400 Conigli Vol. 3 Cardamom Gin 42% 50 cl.

På lager - Hurtig levering

359,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

400 Conigli vol 3 Cardamom Gin er overraskende og spændende, med sin unikke smag af kardemomme. Kardemommen, også kendt som ’the Queen of Spices’ står som base for denne gin, og giver en anderledes sød og krydret smag. Det er ikke ofte man ser kardemomme som en dominerende botanical i gin, men det er super lækkert.

Den fremtrædende smag af kardemomme kalder på en mild tonic, der giver god plads til ginnen. Denne gin er super god i en klassisk gin & tonic, med en tonic der hverken er for sød eller for dominerende.

Fremstillingsprocessen af 400 Conigli vol 3 Cardamom gin er kompleks og fragmenteret, da den fremstilles i flere stadier: Først blødgøres frøene i bain marie, også kaldet vandbad, for at udtrække aromaerne. Dette giver en mere intens naturlig smag. Herefter knuses frøkapslerne og infuseres i alkohol.

Ginnen er håndfiltreret, for at undgå at ødelægge den intense naturlige smag. Hele vejen gennem processen, bliver der holdt nøje øje med destilleriet. Det er nemlig vigtigt, at blandingen hverken får sollys eller varme. Derudover må det ikke blive for koldt. Processerne er altså autentiske, og særligt udvalgte ikke-industrielle metoder er baggrunden for denne gin. Ginnen er desuden fremstillet med non-GMO ingredienser, og indeholder kun naturlige smagsgivere.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer54003
KategoriGin
EmballageGlasflaske
Alkohol42%
Mærke400 Conigli Gin
LandItalien
Størrelse50 cl.
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!