Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Fransk Rosévin

varer

Fransk Rosévin

Der er én ting, der hører sig til, når du nyder en sommerdag på terrassen – og det er rosévin! Her på siden har vi samlet vores udvalg af fransk rosévin, som er en af de foretrukne i særligt sommerperioden. Rosévin kan variere i nuance og smag, som alt sammen afhænger af druesorten, produktionsmetoden og placeringen. Fælles for alle rosévine er dog den forfriskende og frugtige smag, som også er med til at gøre dem til en stor favorit, når solens stråler nydes på altanen.

Rosévin fra Frankrig

Når vi snakker rosévin fra Frankrig, kommer de fleste til at tænke på Provence-regionen, som producerer en stor del af alt fransk rosé. Rosévin er kendetegnet ved den appetitlige lyserøde farve, som dannes i løbet af fremstillingsprocessen. Ved fremstillingen af rosévin lader man nemlig saften forblive i kontakt med skallerne fra de blå druer, som er med til at danne den karakteristiske farve.

Nyd fransk Rosévin fra Bevco.dk

Mange nyder et glas vin til maden, og det er også nærliggende med en flaske fransk rosé. Generelt passer vinen bedst til det sydfranske køkken, som ofte byder på fisk og skaldyr. Hvis du skal nyde rosévin til mad, er det en god idé at gå efter de kraftigere vine, som gør sig bedst til kød og krydrede retter. Det er dog ikke nogen hemmelighed, at den sarte lyserøde vin også er populær at servere som en kølende drik på en varm sommerdag, men her er det bedst at gå efter en lettere variant.

Vi har sørget for et bredt udvalg af rosévine, og du kan udforske vores franske udvalg lige her på siden. Er du interesseret i rosévin fra andre spændende områder? Så tag et kig på rosévin fra Italien, rosévin fra Spanien eller rosévin fra Tyskland her hos Bevco.

Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!