Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Alkoholfri Vin

varer

Alkoholfri vin

Hvis du er gravid, designated driver eller generelt bare holder dig fra alkohol, men stadig ønsker at nyde smagen, så er alkoholfri vin et oplagt valg! Ordet “alkoholfri” afskrækker måske nogen i frygt for dårlig kvalitet, men i takt med, at efterspørgslen er steget, er producenterne også blevet enormt dygtige til at fremtrylle vin uden procenter. Vin, som alligevel har den velkendte smag og pondus, som vi kender fra deres alkoholrige artsfæller. Gå på opdagelse i vores udvalg af alkoholfri vin her på siden, og find din favorit.

Vælg en alkohol rødvin eller hvidvin

Der kan være mange årsager til, hvorfor man vælger at undgå alkohol. Alkoholfri vin giver dig muligheden for at nyde sociale sammenkomster og den karakteristiske smag helt uden en promille i blodet. Med andre ord får du det perfekte alternativ til et godt glas vin, og du kan tilmed finde forskellige varianter af både rødvin, hvidvin og bobler her på siden.

Vores indhold af vine her på siden indeholder fra 0-0,5% alkohol, og det betyder altså, at du kan drikke i løbet af en hel aften og forblive ædru. Det er både et sundere alternativ, som ikke begrænser dig, når du skal hjem eller på dit energiniveau dagen derpå.

Stort alkoholfrit udvalg hos Bevco.dk

I udvalget hos Bevco finder du vine uden alkohol, som stadig har en god syre og en frugtig sødme. Du kan nyde den alkoholfri version på samme måde, som du typisk nyder et glas vin. Hvis du holder vinen kølig, fremhæver du tanninerne, og hvis du vælger at drikke vinen som stuetemperatur, vil den oftest fremstå mere frugtig.

Ligesom det er med alt andet vin, så kan der også være stor forskel på smagsoplevelsen på alkoholfri vin. Brug din kendskab og præferencer til at vurdere, hvad der vil være noget for dig i vores store sortiment.

Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!