Bevco A/S
Søg
Cart

Santos Dumont Palmira XO Rom 40% 70 cl.

På lager

349,00 kr.

Beskrivelse

Santos Dumont XO ”Palmira”
En varm og vidunderlig forkælelse. De gyldne dråber er produceret til ære for den historiske filantrop Albert Santos Dumont (20. juli 1873 – 23. juli 1932), en verdenskendt luftfartspioner, adelsmand og stilikon. Han var arving af en velhavende familie kendt som Brasiliens kaffekonger.

Rom og cachaça blev destilleret fra sukkerrør dyrket på plantagen. Santos Dumont XO ”Palmira” er en ”rhum traditionelle” rombaseret spiritus - en traditionel blanding lavet af sukkerrørsjuice i stedet for melasse.

Konventionel rom er kategoriseret som enten engelsk, spansk eller fransk. Dette er dog ingen af delene men i en kategori for sig selv. De gyldne dråber er lagret på fade, der tidligere har formet søde vine. Blandingen er modnet på de bedste fade hvor den bliver mættet med sødme, milde tanniner og ædel eg. Når den hældes i et glas, lyser den gyldne Santos Dumont XO ”Palmira” som poleret vintagetræ. Santos Dumont XO ”Palmira” udviser et væld af kompleks smag og en mangfoldighed, der stammer fra den fornemme blanding og fadenes egetræ. 

Duft
Abrikos, læder og sød tobak, med et strejf af honning og rosenblade

Smag
Blød og skånsom, med en jævn kompleksitet. Tropiske frugter og sultanas sammen med lækre søde vinøse noter

Eftersmag
Let finish, med elegant integrerede tørrede tanniner kombineret med læder og tobak

Læs mindre
Specifikationer