Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Saint James 7 Års Agricole Rom 43% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

315,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Saint James plantagerne har produceret rom siden 1765 i Sainte Marie på Martinique. Det siges, at en præst med entreprenante egenskaber flyttede til La Martinique og startede Saint James plantagen op, da den franske konge Louis XIV forbød al fremstilling og salg af spiritus, som ikke var vin-baseret. Rommen blev derfor solgt til de engelske kolonier (Nordamerika), hvor den var den mest populære vestindiske rom før den Amerikanske Revolution. 

Rhum Saint James er en Rhum Agricole (fransk landbrugsrom). Den er lavet på friskpresset sukkerrørsjuice, i stedet for melasse, og efter destilleringen er den lagret på egetræs-, limousin eller amerikanske bourbonfade i en række år.

Rhum Saint James har AOC klassificering (Appellation Origine Controlleé), hvor der stilles strenge krav til hele produktionsprocessen.

I de tropiske forhold på Martinique har denne rom lagret på små egetræsfade i minimum 7 år. Den bronzefarvet rom byder på en palette af søde krydderier, primært kanel men også undertoner af vanilje, der blander sig med dominerende noter af tørrede og kandiserede frugter. Den har en fin, rund finish.

Saint James Rhum Agricole 7YO bør nydes ren, som den er. 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer55311
Størrelse70 cl.
Alder7 år
Alkohol43%
EmballageGlasflaske
MærkeSaint James
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!