Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Ron Matusalem Platino Rom 40% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

138,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Matusalem Platino Rom er en delikat og subtil nutidig rom med kompleksitet og cremethed i smagen. Der er aromaer af karamel og kaffe, oplivet af subtil kanel med en let krydret ristet kokosnød afrunding. Det er en lys hvid lagret rom med ekstraordinær alsidighed og en klar, gennemsigtig, krystal agtig finish. 

Matusalem rom er grundlagt i 1872 i Santiago de Cuba, og er stadig ejet af den 5. generation af Alvarez familien. På dette tidspunkt blev den hyldet som en af Cubas mest populære drikkevare, men som følge af den cubanske revolution i 1959, blev produktionen flyttet til den Dominikanske Republik, hvor Ron Matusalem stadig produceres i dag. 
Matusalem blev født for næsten 150 år, og har leveret destilleret god smag siden 1872. Det var den mest efterspurgte rom under Cubas guldalder, et uudsletteligt ikon. De mener at elegance er tidløst, og det er et eftermæle der er gået i arv igennem generationer. Matusalems ”leitmotiv” er at være pionere i nydelsen ved at smage, udtrykke og dele naturlig god smag. 

Pionerer indenfor Solera rom lagrings metoden, for at skabe en blødere rom med bedre smag. Omhyggeligt filtreret ved hjælp af karbon og kul filtre før aftapning. 
Solera systemet er en antik teknik, som bruges dynamisk til at aldre Spanske brandy og sherry vine. Matusalems bidrag til systemet var uvurderligt, og gjorde smagen unik. Medium ristningen af udvalgte ex-bourbon tønder og rom blanding er nøje overvåget af ”The Master Blender”, en ekstremt vigtig rolle, som har sikret den unikke essens i Matusalem rom siden 1872.
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer10362
Størrelse70 cl.
Alkohol40%
EmballageGlasflaske
MærkeRon Matusalem
LandDen Dominikanske Republik
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!