Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Ron Matusalem Clasico 10 års Rom 40% 70 cl.

Udsolgt

167,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Ron Matusalem Clasico 10 års tilbyder en høj kvalitets rom med exceptionel blødhed, den reflekterer smagen af de eksotiske Caribiske Øer. Den er blandet af udvalgte, lagrede rom, der har en gennemsnitsalder på 10 år. 
Clasico har en mørk honning farve og arbejder harmonisk på både den søde og bitre side. Kaffe, flødekaramel, vanilje og kokosnød noter er bundet sammen med den forførende aroma af frisk melasse. Ideel til at sippe ren, men også perfekt til at tilføje en ekstra dimension til din yndlings cocktail. 

Matusalem rom er grundlagt i 1872 i Santiago de Cuba, og er stadig ejet af den 5. generation af Alvarez familien. På dette tidspunkt blev den hyldet som en af Cubas mest populære drikkevare, men som følge af den cubanske revolution i 1959, blev produktionen flyttet til den Dominikanske Republik, hvor Ron Matusalem stadig produceres i dag.
Matusalem blev født for næsten 150 år, og har leveret destilleret god smag siden 1872. Det var den mest efterspurgte rom under Cubas guldalder, et uudsletteligt ikon. De mener at elegance er tidløst, og det er et eftermæle der er gået i arv igennem generationer. Matusalems ”leitmotiv” er at være pionere i nydelsen ved at smage, udtrykke og dele naturlig god smag.

Pionerer indenfor Solera rom lagrings metoden, bruges udvalgte rom som modnes i egetræs tønder, hvilket skaber en distinkt smag med exceptionel blødhed. 
Solera systemet er en antik teknik, som bruges dynamisk til at aldre Spanske brandy og sherry vine. Matusalems bidrag til systemet var uvurderligt, og gjorde smagen unik. Medium ristningen af udvalgte ex-bourbon tønder og rom blanding er nøje overvåget af ”The Master Blender”, en ekstremt vigtig rolle, som har sikret den unikke essens i Matusalem rom siden 1872.
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer11076
Størrelse70 cl.
Alkohol40%
Alder10 år
EmballageGlasflaske
MærkeRon Matusalem
KategoriPremium Rom
LandDen Dominikanske Republik
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!