Denne lækre Tempranillo Roble går som varmt brød på tapas-barerne hjemme i Spanien, og vi er derfor glade for nu også at kunne præsentere den her i Danmark: En intenst frugtig 'Roble'-vin i en såkaldt moderne stil, hvilket betyder at den gennemgår en relativt kort lagring på egetræsfade og dermed fremstår lækkert krydret og kompleks uden at miste ungdommens gåpåmod og direkte facon. I vinhuset er alle klaserne fuldt afstilkede, og druerne 'koldmacerer' dernæst i tre døgn inden der skrues op for temperaturerne (20-23 grader) og gæringen går i gang. Herefter følger 7 måneder på en blanding af franske og amerikanske egetræsfade og til sidst ca. et halvt års lagring i flasken inden frigivelse.
Smagen er venlig på en meget direkte facon og med en god balance mellem intenistet og elegance. Den ledsages af faste, finpolerede tanniner, og den fyldigt afrundede krop slutter saftigt og frugtigt med ansatsen fra en veltimet frugtsyre. Læs mindre