REGLER OM ALKOHOL

Ved gennemførelse af ordrer på Bevco.dk erklærer Kunden at være bekendt med gældende lovgivning om salg af alkoholdige drikkevarer.
Hos Bevco tager vi regelmæssige stikprøvekontroller på vores kunder. Forsætlige forsøg på at omgås lovgivningen rapporteres til politiet.

Salg af varer hos BEVCO A/S sker i henhold til gældende dansk lovgivning. Personer skal være fyldt 18 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og være fyldt 16 år for at købe drikkevarer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%

Det er ikke tilladt for unge under 18 år at købe vodka, rom og anden stærkere alkohol med 16,5 % eller derover i butikkerne.
Formålet med lovgivningen er at beskytte unge. De danske unge er nemlig blandt de unge i Europa, der drikker mest.
Du har pligt til at vise gyldigt billed-id, hvis du som ung ønsker at købe alkohol i en butik, hvis personalet beder dig om det. Hvis du arbejder i en butik har du pligt til at spørge om gyldigt billed-id, hvis du er i tvivl om kundens alder.
Personalet i butikkerne må kun sælge stærkere alkohol til dig, hvis du kan dokumentere at du er fyldt 18 år. Det vil sige alkohol med 16,5 % og derover. Personalet må kun sælge produkter med alkohol under 16,5 % som for eksempel øl og vin til dig, hvis du kan dokumentere, at du er fyldt 16 år.