Bevco A/S
Søg
Cart

Presidente El Gran Ron del Caribe 23 års Rom 40% 70 cl.

På lager

431,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Presidente er skabt af cubanske rom maestros i Santo Domingo i 1995, for at ære mindet om José Martí og 100 årsdagen for hans død. Han var symbolet på Cubas kamp for uafhængighed mod Spanien. Efter hans død omtaltes han som ”Apostel for den cubanske uafhængighedskrig”, og han viede sit liv til at fremme frihed og politisk uafhængighed for Cuba. Han blev dræbt af spanske soldater under ”The Battle of Dos Ríos”! 

Rommen er blendet af Oliver & Oliver. De opkøber rom i Caribien og blander den på bedste vis. Oliver familiens cubanske rødder, gør at der ikke hærsker nogen tvivl om, at en stor del af rommen stammer fra Cuba, hvor familien havde et romdestilleri i slutningen af det 18. hundrede. De øvrige rom er fra Panama, Trinidad, Colombia og Nicaragua, samt fra deres nuværende hjemø, Den Dominikanske Republik. 

Presidente rommen har en duft af vanilje, abrikos marmelade, mørk chokolade og masser af søde noter.I smagen er sødmen gennemtrængende, og vanilje, abrikos, appelsin, mørk chokolade og mokka skaber en dejlig kompleks sød oplevelse. Den har en dejlig lang og krydret eftersmag, med smag af en behagelig let udgave af cigaræske. 
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer11012
Størrelse70 cl.
MærkePresidente Rom
Alder23 år
Alkohol40%
EmballageGlasflaske
LandCaribien
KategoriPremium Rom
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!