Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Peter Larsen Gourmet Guatemala Kaffebønner 200 gr.

Udsolgt

Pr. pose

33,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Gourmet Guatemala fra Peter Larsen er en kaffe med en lang og fyldig smag. I kaffen vil man opleve smagsnoter af citrus og en tydelig eftersmag af chokolade, hvilket giver den let sødlig duft i kaffen. Kaffen er lavet på 100% Arabica bønner som er dyrket i højlandet i Guatemala.
Guatemala er kendt for at dyrke kaffebønner i særlig høj klasse, grundet de forskellige klimaer som findes i landet. Dette er også med til at give en helt særlig diversitet i kaffen, dog med det fællestræk at kaffen er blandt den mest velduftende og aromatiske kaffe i verden.
Guatemala fra Peter Larsen er desuden Fairtrade certificeret.

Gourmetserien fra Peter Larsen er en serie af special kaffer som giver dig mulighed for at udforske kaffeverdenen og finde netop din favorit. Alle kaffer i serien er laver på bønner fra hvert sit oprindelsesland, så man ved denne Single Origin kaffe kan finde netop den kafferegion som passer til dig. I serien vil man opleve at de forskellige kafferegioner har hver deres fremtrædende smage alt efter jordbundsforhold og klima. 

For den mest optimale kop kaffe anbefales det at bruge 7g. pr. kop (1,5dl) og brygge kaffen ved 92-95 grader. Posen har genluk funktion som er med til at bevare bønnerne friske.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer51204
CertificeringFairtrade
KategoriHele Kaffebønner
MærkePeter Larsen Kaffe
RistningMellem
SmagsnoterChokolade, Citrus
Størrelse200 gr.
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!