Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Luc Belaire Rosé Champagne 12,5% 75 cl.

Udsolgt

Pr. flaske

348,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Luc Belaire er en frisk, mousserende vin, og er blevet fremstillet i Provence-Alps-Côte d’Azur regionen i Sydfrankrig siden 1898. Det officielle navn lyder “Luc Belaire Rare Rosé”, og er en blanding af Syrah, Grenache og Cinsault druerne, som bruges til produktionen af rosévine fra Frankrigs mest prominente rosévinsregion, Provence.

  • "Helårsrose"
  • Perfekt til fisk og skaldyr
  • Noter af jordbær og solbær

Luc Belaire fremstilles efter Charmat-metoden og lagres i 6 måneder, som, i “samarbejde” med druerne, skaber en behagelig, frisk smag med et strejf af sødme og en intens, pink farve i glasset. Smagen er klassisk sydfransk; duften åbner med noter af jordbær og solbær, som fortsættes igennem den friske smag. Den er oplagt som aperitif eller som ledsager til fisk og skaldyr. Denne rosé skal på ingen måde kategoriseres som en billig vin, men altså én, der er på niveau med Moët & Chandons roséudgave.  

Luc Belaire er verdens hurtigst voksende franske brand af mousserende vine, og er på kort tid blevet den mest solgte franske rosévin i USA. Dette skyldes ikke mindst, at produktionen af Luc Belaire rosévin er blandt nogle af verdens mest omhyggelige fremstillingsprocesser, hvor 6. generations lokale vinproducenter står i spidsen for, at hver enkelte flaske får den perfekte balance som skaber den elegante, forfriskende blanding, som kendetegner denne vin fra dette traditionelle vinhus. 

Den smukke, papirløse flaske, samt en fransk arv der går 6 generationer tilbage, har gjort, at Luc Belaire har formået at kombinere en traditionel champagne med prosecco og cava, som ikke blot skal nydes i varmen. Med sin friske, men ikke for søde smag, er det en glimrende “helårsrosé”, som ikke er forbeholdt sommermånederne. Luc Belaire er en del af Sovereign brands, som også har en andel i Armand de Brignac, eller Ace of Spades, som de fleste kender den. Her er der altså ikke tale om en discount rosévin, der bare skal drikkes; dette er en vin, de fleste nyder med omtanke. Og grundet sin kvalitet og alsidighed, er det bestemt ikke en vin, der kun bør nydes til formelle sammenkomster.  

 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer20234
Alkohol12,5%
DrueCinsault, Grenache, Shiraz/Syrah
EmballageGlasflaske
KategoriChampagne
LandFrankrig
RegionChampagne Regionen
ServeringsforslagAperitif, Fisk, Skaldyr
Størrelse75 cl.
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!