Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Long Island Iced Tea Pakken

Udsolgt

599,00 kr.

873,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Long Island Iced Tea er en hårdtslående fætter, der indeholder intet mindre end 5 forskellige slags spiritus – og nu får du hele molevitten i én samlet pakke, der rækker til hele 8 styks! Pakken indeholder:

1x Ginbery’s London dry Gin (70 cl)
En helt igennem klassisk gin destilleret efter den traditionelle London Dry Gin metode med mere end 8 forskellige botanicals heriblandt enebær, koriander og citrus.

1x Cointreau Triple Sec Likør (70 cl)
Cointreau er uden tvivl en af de mest kendte, hvis ikke den mest kendte, appelsinlikør, der findes. Den ikoniske likør tilføjer et frisk pust til cocktailen og sørger i selskab med Pepsi for at binde smagene sammen. 

1x Shake-It Sukker Sirup (50 cl)
Shake It-Sukker Sirup er en naturlig mixer lavet på sukker fra sukkerrør og foruden sin tilstedeværelse i Long Island Iced Tea, kan den også sagtens bruges som erstatning for sukker i andre drinks og cocktails såsom Irish Coffee, Mojito eller Daiquiry.

1x Iganoff Vodka (70 cl)
En spansk vodka, der er destilleret efter traditionelle russiske metoder. Den har en ren og fyldig smag, der gør den oplagt til brug i Long Island Iced Tea, da den hverken overdøver de andre ingredienser eller forsvinder i dem. Den kan med fordel også bruges i en hvilken som helst anden vodkabaseret cocktail.

1x San José Tequila (70 cl)
En mexicansk tequila med en distinkt sødme og frugtige noter, der tager sig godt ud i en Long Island Iced Tea.

1x Cayo Grande Club Blanco Rom (70 cl)
Med så mange forskellige former for spiritus i én cocktail, er der absolut ingen grund til at finde den dyreste årgangsrom til Long Island Iced Tea. Det er ikke en cocktail, der kræver alkohol til 800 kr. flasken, men derimod en god gedigen mixer, der kan stå i flot samspil med de øvrige ingredienser, og vi mener, at Cayo Grande Club Rom tjener det formål bedst!

4x Pepsi (33 cl)
Selvom man skulle tro at kombinationen af 5 forskellige typer spiritus ville ende ud i en kradsbørstig affære, sørger colaen for at holde dem alle i spænd – og det kan altså godt gå hen og blive farligt! Det er ikke for sjovt, at man siger, at Long Island Iced Tea smager som fuglene synger, men sparker som en hest.

Long Island Iced Tea Opskrift:

2 cl. Cayo Grande Club Blanco Rom
2 cl. San José Tequila
2 cl. Ginbery’s Gin
2 cl. Iganoff Vodka
2 cl. Cointreau
1,5 cl. Shake-It Sukker Sirup
2 cl. limesaft
8 cl. Pepsi

Hæld alle ingredienser i et stort glas og top til sidst med Pepsi samt citronskiver. Det bliver nærmest ikke nemmere end det - velbekomme! 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer53278
EmballageGlasflaske, Dåse
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!