Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Lheureux Plékhoff Le Verre Galant Rosé Champagne 12% 75 cl.

På lager - Hurtig levering

1 STK.

450,00 kr./stk.

28%
6 STK.

325,00 kr./stk.

1.950,00 kr.total

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Le Verre Galant Lheureux-Plékhoffs forførende rosé, der er lavet på 90% Pinot Noir med 10% Chardonnay som har lagret i op til 24 måneder. Man fornemmer tydeligt Pinot druens egenskaber med noter af vilde hindbær og jordbær kombineret med en fløjlsblød elegance i munden fulgt til dørs af små fine bobler.

Denne enestående rosé er dyb og elegant med en nøje afstemt sødme, der gør den perfekt som aperitif eller som ledsager til sushi og grillet skaldyr.

En darling på de Franske Michelin restauranter

Med vinene fra Lheureux-Plékhoff er der altid garanti for en fantastisk Champagne oplevelse. Huset blev i sin tid skabt ved sammenlægningen af de 2 historiske producenter, Lheureux beliggende i Mareuil sur-Aÿ og Plékhoff fra Vandières, og i dag producerer de ekstravagant Champagne med en uhørt flot sammenhæng mellem pris og kvalitet, der hurtigt har etableret dem som en darling på mange af de Franske Michelin restauranter.

I dag råder huset over 42 hektar vinmarker, hvor al energi lægges i at skabe de optimale Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Noir-druer til Champagne-produktionen. Et nænsomt landbrugsarbejde i vinmarkerne kombineret med klassisk håndværk giver fine og rene vine med både krop, dybde og spændstig nerve, som kan nydes på egen hånd eller med forskellige fiske- og skaldyrs retter.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer52282
RegionChampagne Regionen
Størrelse75 cl.
DruePinot Noir, Chardonnay
ServeringsforslagØsters, Skaldyr, Fisk
Alkohol12%
MærkeLheureux Plékhoff
EmballageGlasflaske
LandFrankrig
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!