Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Lheureux Plékhoff Le Pavillon D'Artémis Brut Champagne 12% 75 cl.

Udsolgt

1 STK.

389,00 kr./stk.

29%
6 STK.

275,00 kr./stk.

1.650,00 kr.total

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Le Pavillon er Lheureux-Plékhoffs fantastiske non-vintage Champagne. I den finder man alle de elementer, man ønsker i en Champagne: fyldig og cremet med blide bobler, og en duft af gule æbler, citrusfrugter og hvide blomster. I smagen har den de kendetegnende champagnenoter med et strejf af ristede nødder og brioche.

Det er en Champagne, der er sammensat af vin fra flere årgange, og i dette tilfælde er der tale om tre på hinanden følgende år, der giver både friskhed og moden frugt til vinen. Blendet består af 52% Pinot Noir, 40% Pinot Meunier og 8% Chardonnay, der alle tre er blande de mest benyttede druesorter i Champagne. I La Pavillons tilfælde kommer de fra samtlige af husets marker, hvoraf flere af dem er klassificeret som 1. Cru og Grand Cru. Med andre ord er det druer fra de bedste vinstokke, der er brugt til denne vin.

Vinen lagrer i 24 måneder, inden den tilsættes en behersket dosage, der sikrer en vis blødhed i det endelige resultat. Det resulterer i en fyldig og cremet Champagne med rolige bobler, der vil gøre det godt sammen med alt det bedste fra havet, en festlig begivenhed eller til en sommerdag på terrassen.

En darling på de Franske Michelin restauranter
Med vinene fra Lheureux-Plékhoff er der altid garanti for en fantastisk Champagne oplevelse. Huset blev i sin tid skabt ved sammenlægningen af de 2 historiske producenter, Lheureux beliggende i Mareuil sur-Aÿ og Plékhoff fra Vandières, og i dag producerer de ekstravagant Champagne med en uhørt flot sammenhæng mellem pris og kvalitet, der hurtigt har etableret dem som en darling på mange af de Franske Michelin restauranter.

I dag råder huset over 42 hektar vinmarker, hvor al energi lægges i at skabe de optimale Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Noir-druer til Champagne-produktionen. Et nænsomt landbrugsarbejde i vinmarkerne kombineret med klassisk håndværk giver fine og rene vine med både krop, dybde og spændstig nerve, som kan nydes på egen hånd eller med forskellige fiske- og skaldyrs retter.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer52279
RegionChampagne Regionen
Størrelse75 cl.
DruePinot Noir, Chardonnay, Pinot Meunier
ServeringsforslagØsters, Skaldyr, Fisk
Alkohol12%
MærkeLheureux Plékhoff
EmballageGlasflaske
LandFrankrig
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!