Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Lheureux Plékhoff D'un Lys Gravé Brut Champagne 2008 12% 75 cl.

På lager - Hurtig levering

1 STK.

399,00 kr./stk.

25%
6 STK.

299,00 kr./stk.

1.794,00 kr.total

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Cuvee D`Un Lys Gravé er en Vintage Champagne fra den nærmest perfekte 2008 årgang. Vintage Champagne laves kun i de bedste årgange, og får ofte en lang lagring som udstyrer dem med et komplekst og lækkert smagsudtryk. Vinen er lavet af 65% Pinot Noir & 35% Chardonnay og i den kan du forvente noter af sød Brioche, mandler med klare frugtige noter af gule æbler, citrus og gule blomster. Det er en fyldig og cremet vin, der alligevel formår at give en fornemmelse af noget friskt og syrligt. Det er ganske enkelt imponerende håndværk at være vidne til, og endnu sjovere at smage på! 

Her bliver du mødt af fedmefulde aromaer og komplekse frugt-sammensætninger, der giver en fremragende intensitet i duften. Smagen byder på ristede noter og en honning-blød smagsrigdom, der vidner om, at der er tale om en ganske særlig vin.

Mængden er restsukker er helt nede på 5,5 gram, og den fornemme smag bygger derfor på en forrygende naturlig fedme og blidhed. Det afslører, at vi har at gøre med en Champagne, som kommer fra gamle stokke lagret efter alle kunstens regler, og fra et ganske begrænset høstår med stor koncentration i druerne.

En darling på de Franske Michelin restauranter
Med vinene fra Lheureux-Plékhoff er der altid garanti for en fantastisk Champagne oplevelse. Huset blev i sin tid skabt ved sammenlægningen af de 2 historiske producenter, Lheureux beliggende i Mareuil sur-Aÿ og Plékhoff fra Vandières, og i dag producerer de ekstravagant Champagne med en uhørt flot sammenhæng mellem pris og kvalitet, der hurtigt har etableret dem som en darling på mange af de Franske Michelin restauranter.

I dag råder huset over 42 hektar vinmarker, hvor al energi lægges i at skabe de optimale Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Noir-druer til Champagne-produktionen. Et nænsomt landbrugsarbejde i vinmarkerne kombineret med klassisk håndværk giver fine og rene vine med både krop, dybde og spændstig nerve, som kan nydes på egen hånd eller med forskellige fiske- og skaldyrs retter.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer52281
EmballageGlasflaske
Størrelse75 cl.
RegionChampagne Regionen
Årgang2008
DruePinot Noir, Chardonnay
ServeringsforslagØsters, Skaldyr, Fisk
Alkohol12%
MærkeLheureux Plékhoff
LandFrankrig
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!