Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Kunstbryggeriet Far & Søn Borino Fizz Hibiscus ØKO 0,5% 75 cl.

Udsolgt

129,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

HIBISCUS er en mousserende alkoholfri drik, der er lavet efter samme traditionelle metode som champagne, prosecco og cava. For at opnå sin komplekse og unikke smag samt de lette og elegante bobler har den været igennem en 21 dage lang fermenteringsproces, der skaber en alkoholprocent på 0,5. Den har en dejlig smag af solmodne sensommerbær, der aldrig bliver for klæg eller sød i smagen, men derimod ender ud i en behagelig tør note. Den er baseret på den smukke plante hibiscus, der har en syrlig, nærmest tranebæragtig smag og desuden giver vinen sin forførende røde farve.

Skænk den i et stort rødvinsglas til en god og fyldig hovedret og læg mærke til, hvordan smagsnoterne konstant udvikler sig. HIBISCUS er, ligesom de øvrige produkter indenfor Borino Fizz, både økologisk og vegansk.

Jagten går ind på alkoholfrie alternativer

Borino Fizz er en helt unik serie af mousserende alkoholfrie drikke fra Kunstbryggeriet Far & Søn, der startede som en restaurant i 2016 med en særlig interesse for kombinationen af øl og mad. Det var herigennem, at de opdagede en stor efterspørgsel på alkoholfrie produkter, og derfor besluttede sig for at   gå ind i jagten på gode, alkoholfrie alternativer, der kunne stå på lige fod med deres andre produkter uden at gå på kompromis med kvalitet og smag.

Så til gryderne!

De erfarede hurtigt, at søde drikke såsom most, juice og saft var alt for tunge og sukkerholdige til at fungere som supplement til retterne; gæsterne blev simpelthen mætte af drikkevarerne frem for maden, og det går jo ikke. Derfor besluttede de sig også for selv at gå til gryderne og eksperimentere – hvis man vil have noget gjort ordentligt, må man gøre det selv! Det kom der tre, lækre og mousserende alkoholfrie alternativer ud af, nemlig Borino Fizz BOTANICALS, -HIBSCUS og GENTLE THAI, som alle kan findes her på siden.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer52426
EmballageGlasflaske
Størrelse75 cl.
MærkeKunstbryggeriet Far & Søn
CertificeringØkologisk (EU)
LandDanmark
Alkohol0,5%
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!