Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Kunstbryggeriet Far & Søn Borino Fizz Botanicals ØKO 0,5% 75 cl.

På lager - Hurtig levering

Pr. flaske

129,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

BOTANICALS er en mousserende alkoholfri drik, der er lavet efter samme traditionelle metode som champagne, prosecco og cava. For at opnå sin komplekse og unikke smag samt de lette og elegante bobler har den været igennem en 21 dage lang fermenteringsproces, der skaber en alkoholprocent 0,5. Den er baseret på citrongræs og kaffir lime, der tilfører lækre, eksotiske noter i sammenspil med 5 andre specialudvalgte krydderier, som leverer yderligere kompleksitet og spændvidde til smagen.

Skænkes i et champagneglas, hvor den passer perfekt som apertif eller til fisk og skaldyr – og så er den for øvrigt, ligesom alle de andre produkter indenfor Borino Fizz, både vegansk og økologisk!

Jagten går ind på alkoholfrie alternativer

Borino Fizz er en helt unik serie af mousserende alkoholfrie drikke fra Kunstbryggeriet Far & Søn, der startede som en restaurant i 2016 med en særlig interesse for kombinationen af øl og mad. Det var herigennem, at de opdagede en stor efterspørgsel på alkoholfrie produkter, og derfor besluttede sig for at   gå ind i jagten på gode, alkoholfrie alternativer, der kunne stå på lige fod med deres andre produkter uden at gå på kompromis med kvalitet og smag.

Så til gryderne!

De erfarede hurtigt, at søde drikke såsom most, juice og saft var alt for tunge og sukkerholdige til at fungere som supplement til retterne; gæsterne blev simpelthen mætte af drikkevarerne frem for maden, og det går jo ikke. Derfor besluttede de sig også for selv at gå til gryderne og eksperimentere – hvis man vil have noget gjort ordentligt, må man gøre det selv! Det kom der tre, lækre og mousserende alkoholfrie alternativer ud af, nemlig Borino Fizz BOTANICALS, -HIBSCUS og GENTLE THAI, som alle kan findes her på siden. 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer52428
Alkohol0,5%
CertificeringØkologisk (EU)
EmballageGlasflaske
KategoriAlkoholfri Mousserende Vin
LandDanmark
MærkeKunstbryggeriet Far & Søn
Størrelse75 cl.
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!