Bevco A/S
Søg
Account
Cart
 
Image link

NYHED fra Koskenkorva & Bloom Gin

Koskenkorva

Koskenkorva har for nyligt lanceret 3 nye produkter, som netop er landet i vores sortiment. En ny espressolikør, der skal tilfredsstille den stadigt stigende efterspørgsel på kaffelikører, her i Espresso Martiniens guldalder. En passionsfrugtlikør, der også indeholder hyldeblomst, og som er smager rigtig godt for sig selv eller i cocktails. Til sidst har vi en Minttu-likør, Koskenkorvas bud på den klassiske finske specialitet, der er en favorit på afterskibarer. Den kan nydes som kolde shots eller hældes i varme drikke. Alle er baseret i Koskenkorvas klassiske vodka, der er kendt for sin høje kvalitet til trods for en meget retfærdig pris - og dette går igen i deres nyeste produkter.

Koskenkorva er en finsk vodkaproducent, der kommer fra landsbyen, Koskenkorva. De første destillationer fandt sted i 1941, mens produktionen for alvor tog fart i 50’erne. Da de nåede til 60’erne, var de blevet til Finlands bedst sælgende spiritusproducent, hvilket de stadig er i dag. I samme periode skiftede de til lave deres vodka på byg frem for kartofler, og i dag producerer 1.500 landmænd den byg, der bruges i deres produkter, og som stolt vises frem på flaskens label. Landmændenes færdigheder er perfektioneret gennem generationer, og det kolde klima skaber en langsom vækst til kornet og giver en høj koncentration af smagsstoffer.

Image link

Trods deres store dedikation til traditionsbåret håndværk er Koskenkorva også en producent, der tager ansvar for fremtiden, især når det angår bæredygtighed. Deres fabrik er primært drevet af bioenergi, de bruger 100% af al deres korn, har en genbrugsgrad på 99,9% og har reduceret deres CO2 udledning med 50% siden 2014. Deres mål er at være fuldt CO2 neutrale i 2025, et mere ambitiøst mål end de fleste. I 2021 lancerede de også deres Climate Action Vodka, der er lavet udelukkende på korn fra regenerativt landbrug. Denne type landbrug er en banebrydende nytænkning, hvor selve jorden også skal ses som en ressource, der kan binde CO2 i jorden frem for i atmosfæren.

Med en rig historie træder de med deres nye produkter ind i tidens trends, supplerer markedet med velsmagende produkter, der produceres med ansvarlighed for fremtiden.

Bloom Gin

Bloom er et yderst moderne gin-destilleri, der blev skabt tilbage i 2009 af masterdestillereren Joanne Moore. Moore var træt af folk, der sagde, at de ikke kunde lide gin, og skabte derfor en gin, der kunne omvende dem. Bloom er derfor smagen af en moderne gin, hvor enebærerne stadig får lov til at være fremtrædende, men også komplimenteres af blomstrede og florale noter for en mere elegant og glat gin. Det blomstrede og de naturlige dufte fra den engelske gårdhave, er kerne-DNA’et hos Bloom, som går igen i alle deres gin.

Pink gin er blevet utroligt populære de seneste 10 år, men hvis vi er ærlige, kan frugtigheden og sødmen nogle gange tage lidt overhånd. Det er ikke tilfældet med Blooms Jasmine & Rose Gin, der er infuseret med ægte rosenblade og jasminblomster og ikke er tilsat sukker. Det skaber en skøn floral smagsprofil, der både er kompleks og elegant og som fungerer fremragende i en moderne Gin & Tonic, blandet med premium tonic og tilsat sæsonens friske bær som garnish.

Hvis du hælder mere til en gin med mere eksotiske smage, så er Blooms Passionfrut & Vanilla et glimrende bud på den ideelle gin. Med en forfriskende smag af passionsfrugt og en cremet og elegant vanilje er dette den perfekte partner til tropiske cocktails eller originale Gin & Tonics. Selvom det er markante og dominerende smage, er de dog balanceret korrekt, så du ikke får en sød og kunstig eksotisk bombe, men en let og elegant gin til alle lejligheder.

Image link

Hos Bloom er de ikke bange for at kombinere stil og substans, naturlige ingredienser med iøjnefaldende indpakning og kompromisløshed med elegance. Deres hold består udelukkende af kvinder, alle med en mission om at brede budskabet om den moderne gin ud til folket. Derudover leverer de støtte til andre kvinders passionsprojekter, har skabt en fond dedikeret til at udleve drømme på kvinders bucket list, og lever efter mottoet om at leve #Fullbloom.

Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!