Bevco A/S
Account
Cart0
Søg
 
Image link

De fleste forbinder kun snaps med hårde shots taget i konsekvensernes fornægtelse til en julefrokost, men ville en whisky eller rom smage godt drukket på den måde? Snaps KAN faktisk smage rigtig godt, især når den indgår i en drink eller cocktail. Den påstand står vi 100% inde for!.


Image link

1. Akvavit Old Fashioned

Se opskrift →

Dette twist på den ikoniske Old Fashioned erstatter whiskyen med snaps, men ellers er opskriften den samme. Du kan med fordel bruge en fadlagret snaps, da dens dybe noter fra egetræet vil minde dig om den manglende whisky, som du dog ikke vil savne, når nu snapsens krydrede noter er til stede. Med en lille appelsinskal er der nærmest ikke en mere stilfuld måde at nyde snaps på.

2. Akvavit & Tonic

Se opskrift →

Tonicvand er blandt de mest alsidige mixere der findes, og sammen med snaps indgår de et helt genialt partnerskab, især hvis du vælger en passende tonic. Snaps og gin har mange ingredienser til fælles, så sammensætningen giver faktisk god mening. Du kan vælge en tonic, der vil fremhæve de botaniske elementer i en gin, og som vil gøre det samme for snapsen. Derudover skal du tilføje noget godt garnish, f.eks. frisk dild eller frisk citrusfrugt.

Image link
Image link

3. Scandinavian Daiquiri

Se opskrift →

Hvis du skal lære en snaps godt at kende uden at behøve at drikke det rent, så er en Scandinavian Daiquiri den bedste måde at gøre det på. Du skal blot blande din snaps med lime og sukker, og pludselig får du en lækker og sprød cocktail. Det er så simpelt som det kan blive, men denne cocktail overrasker alt og alle der vover sig ud i at prøve den. Hvis du har en flaske snaps stående fra en julefrokost, så brug denne simple opskrift til at forvandle den.

4. Nordic Negroni

Se opskrift →

Negronis er lidt af en smagssag på grund af deres høje bitterhedsniveau, der kan afskrække mange. Når man tilsætter snaps, kan man så tro, at det kun vil gøre den endnu mere afskrækkende og kun egnet til de mest garvede smagsløg. Men faktisk er denne version af Negronien på sin vis lettere end mange klassiske versioner med gin. De kraftige og urtede smage fra både Campari og vermouth holder den skarpe snaps i skak, og tilsammen skaber de en både kompleks og behagelig cocktail.

Image link
Image link

5. Akvavit Sour

Se opskrift →

Denne cocktail minder meget om en Scandinavian Daiquiri, men der er alligevel nogle afgørende forskelle. Citronsaften gør drinken lidt rundere og mindre skarp end lime, og tilføjelsen af æggehvide giver en virkelig lækker og cremet fornemmelse i munden, for slet ikke at nævne den flotte skumkrone. Med lidt friskkværnet peber på toppen bliver denne cocktail både aromatisk og kompleks, samtidig med at den er rund og mild.

Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!