Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Illy Classico Kaffebønner 250 gr.

På lager - Hurtig levering

1 STK.

64,00 kr./stk.

5%
6 STK.

61,00 kr./stk.

366,00 kr.total

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Illy hele kaffebønner Classico, mellemristet 

Illy er altid samme blend. Den perfekte kaffe frembragt af 100% Arabica kaffebønner fra 6 forskellige lande. 

Illy hele kaffebønner giver dig mulighed for selv at bestemme hvor groft eller fint bønnerne skal males alt efter hvilken type kaffebrygning du vælger og giver dig mulighed for friskmalet kaffe når det passer dig. 

 

De forskellige Arabica’s er sammensat som var det en symfoni; Brasilien, der tilfører intense chokolade noter - Costa Rica, der tilfører noter elegante noter af chokolade og frugter - Etiopien, der tilfører delikate blomsternoter af jasmin - Indien, der tilfører noter af kakao og ristet brød – Guatemala, der tilfører kompleksitet med chokolade, karamel og honning – Colombia, der tilfører noter af karamel og nødder. 

 

I Illy Classic Roast, som er mellemristet, opleves en dejlig sødme med delikate noter af karamel, blomster, frugt, honning og chokolade. 

 

For at opnå den bedste kaff­e udsøger Illy sig Arabica-kaff­e af den højeste kvalitet. De etablerer direkte, personlige og langvarige relationer til de enkelte kaff­eavlere baseret på fire principper: Køber 100 % af kaffen i oprindelseslandet og udvælger de bedste lokale avlere. Overfører den nødvendige viden til disse avlere. Garanterer en højere pris end markedsprisen for at honorere kvalitet. Bygger Illy-fællesskabet.

 

Illycaff­è er det første firma i verden, som er blevet tildelt ”the Responsible Supply Chain Process certification” – en udmærkelse, som attesterer bæredygtigheden af hele produktionskæden, specielt med hensyn til firmaets relationer med kaff­eavlerne. Certifikatet er uddelt af DNV GL, der er et af de mest betydningsfulde internationale organer, der tildeler certifikater og er baseret i Oslo.

 

Illycaffé er også certificeret af B Corp som anerkender, at virksomheden er deres sociale og miljømæssige ansvar bevidst. Det betyder, at illy bidrager positivt til både de sociale og miljømæssige omgivelser i hele virksomhedens virke – fra bønne til kop

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer55854
Størrelse250 gr.
MærkeIlly
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!