Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Henri Champliau Petrone 68 Blanc de Blancs 11,5% 75 cl.

Udsolgt

69,00 kr.

99,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

3,9 stjerner på Vivino.

Henri Champliau Petrone Blan de Blancs, brut repræsenterer husets legesyge ånd. Vinen er produceret efter Charmat metoden på Chardonnay, Colombard og Ugni Blanc og ligesom vinene fra Prosecco, fremstår den mere frugtig og forfriskende end deres Crémant vine. 

Næsen byder på modne grønne pærer, citrus og et strejf af honning. I munden har vinen blide bobler og en frugtig finish. 

Der er tale om en enestående sommer aperitif, der også vil gøre sig positivt bemærket i selskab med lette sommerretter. 

Et vinhus uden mellemmand 

Henri Champliau er et lille, familieejet vinhus i Mercurey beliggende i hjerter af Côte Chalonnaise-regionen i Bourgogne. Virksomheden blev grundlagt af Alexandre Graffard i 2016, som opkaldte vingården efter sin bedstefar, der altid har næret en dyb beundring for terroiret og vinhåndværket i Bourgogne.  

Alexandre, der opererer som négociant, mener, at det handler om sourcing, og af den grund arbejder han også direkte med en lille skare af vinbønder for at opnå druer af højeste kvalitet. ”Ingen mellemmand,” er Alexandres mantra, ”jeg vil være den første person til at udvælge druerne, og jeg går aldrig på kompromis!” 

Henri Champliau er mest kendt for sine vine, der er lavet efter Champagnemetoden, men Alexander laver også en mindre produktion af Charmat vine (metoden kendt fra Prosecco), og den gammeldags Ancestrale metode. Det er et vinhus, der er garant for håndværksvine af allerhøjeste klasse. 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer53940
DrueColombard, Ugni Blanc, Chardonnay
Alkohol11,5%
Størrelse75 cl.
RegionBourgogne
MærkeHenri Champliau
ServeringsforslagSkaldyr, Tapas, Fjerkræ, Charcuterie, Fisk
FadlagretNej
EmballageGlasflaske
LandFrankrig
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!