Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Henri Champliau Crémant de Bourgogne Brut Rosé 12,5% 75 cl.

På lager - Hurtig levering

1 STK.

165,00 kr./stk.

22%
6 STK.

129,00 kr./stk.

774,00 kr.total

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

4,1 på Vivino

Henri Champliau Crémant de Bourgogne Brut Rosé er baseret på Pinot Noir med små dele Chardonnay og Gamay, der er vinificeret separat i ståltanke efterfulgt af af 15 måneder på bærmen, inden den endelige blanding foretages. 

Vinen har en lys pink farve og en fantastisk aromatisk næse med modne bær og blomster samt vilde urter. Den har flotte, små bobler, en cremet struktur og fin balance mellem frugtsødme og syre. 

En fantastisk vin som aperitif samt til lette retter såvel som sushi. 

Et vinhus uden mellemmand 

Henri Champliau er et lille, familieejet vinhus i Mercurey beliggende i hjerter af Côte Chalonnaise-regionen i Bourgogne. Virksomheden blev grundlagt af Alexandre Graffard i 2016, som opkaldte vingården efter sin bedstefar, der altid har næret en dyb beundring for terroiret og vinhåndværket i Bourgogne. 

Alexandre, der opererer som négociant, mener, at det handler om sourcing, og af den grund arbejder han også direkte med en lille skare af vinbønder for at opnå druer af højeste kvalitet. "Ingen mellemmand," er Alexandres mantra, "jeg vil være den første person til at udvælge druerne, og jeg går aldrig på kompromis!" 

Henri Champliau er mest kendt for sine vine, der er lavet efter Champagnemetoden, men Alexander laver også en mindre produktion af Charmat vine (metoden kendt fra Prosecco), og den gammeldags Ancestrale metode. Det er et vinhus, der er garant for håndværksvine af allerhøjeste klasse. 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer53929
DrueGamay, Pinot Noir, Chardonnay
Størrelse75 cl.
RegionBourgogne
MærkeHenri Champliau
FadlagretJa
ServeringsforslagSkaldyr, Tapas, Fjerkræ, Charcuterie, Fisk
EmballageGlasflaske
LandFrankrig
Alkohol12,5%
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!