Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Finca Decero Mini Ediciones Remolinos Vineyard Cabernet Franc 2018 14,5% 75 cl.

På lager - Hurtig levering

1 STK.

249,00 kr./stk.

20%
3 STK.

199,00 kr./stk.

597,00 kr.total

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Når snakken falder på Cabernet Franc, tænker man umiddelbart ikke på Mendoza og Argentina, da druen altid har stået i første række i de røde vine fra Loire eller som blandingspartner i det traditionelle Bordeaux blend med sit lettere urtede og parfumerede væsen. Cabernet Franc er en senmoderne druesort, som stortrives i dette unikke terroir. Druerne håndplukkes og gennemgår en koldmaceration, før gæringen påbegyndes i store 600 l. fade. Efter endt gæring gennenmgår vinen malo og 16 måneders lagring på mindre franske fade før aftapning. 

Vinen har en aromatisk næse af solbær, grafit, hvid peber og trøffel. I munden har den et fyldigt udtryk med modne, finmaskede tanniner og imponerende dybde. Det er en unik vin, der imponerer med helstøbt kvalitet og et minimal oplæg på kun 9000 flasker. 

Kvalitet og bæredygtighed i fokus 

Finca Decero er et unikt familiedrevet vinprojekt, der befinder sig i 1.050 meters højde i det lille kvalitetsområde Agrelo, som er en underregion af Mendoza.    

Navnet hentyder til vineriets begyndelse, hvor ejerne startede helt fra bunden efter opdagelsen af de parceller, der i dag kendes som "Remolinos vinmarkerne" - decero betyder nemlig "nul", og i overført betydning kan man altså siges at starte fra bunden, eller "from scratch" som de selv oversætter det til.    

I dag er Remolinos vinmarken anerkendt som en af de bedste kilder til Malbec, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Cabernet Franc og Tannat. Druerne i Mendoza bliver brugt til produktionen af Finca Decero.   

Hos Decero er kvalitet og bæredygtighed i højsædet lige fra arbejdet i vinmarkerne til det endelige produkt er klar til at blive nydt ved bordet. Af samme grund har vineriet siden sin spæde begyndelse høstet stor anerkendelse i den internationale vinpresse, bl.a. med følgende anmeldelser: 

  • #34 Top 100 Wines of the World – Wine Spectator 2017 
  • #2 Top Value Malbec of the New World – Wine Spectator 2019 
  • #1 Best Value Cabernet Sauvignon of the New World – Wine Spectator 2019
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer53650
EmballageGlasflaske
LandArgentina
DrueCabernet Franc
Størrelse75 cl.
ServeringsforslagRødt Kød, Pizza, Burger
KategoriRødvin
FadlagretJa
Årgang2018
MærkeFinca Decero
Alkohol14,5%
RegionMendoza
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!