Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Finca Decero Mini Ediciones Petit Verdot 2015 14,5% 75 cl.

Udsolgt

1 STK.

269,00 kr./stk.

20%
20%
6 STK.

215,00 kr./stk.

1.290,00 kr.total

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Når man siger Petit Verdot, tænker man ikke på Mendoza eller Argentina. Dog er den en del af de originale druer, som blev plantet, da man anlagde Remolinos marken. Petit Verdot er en senmoderne druesort, som virkelig trives i dette unikke terroir. Druerne håndplukkes, presses og  gæres i ståltank efterfulgt af 16 måneder på små franske egetræsfade, hvoraf fordelingen er 50% nye egetræsfade og 50% gamle egetræsfade. Aromatisk næse af solbær, brombær, underskov og trøffel. I munden har vinen et fyldigt udtryk med modne finmaskede tanniner og imponerende dybde. Det er en unik vin, der imponerer med helstøbt kvalitet.

Kvalitet og bæredygtighed i fokus 


Finca Decero er et unikt familiedrevet vinprojekt, der befinder sig i 1.050 meters højde i det lille kvalitetsområde Agrelo, som er en underregion af Mendoza.  

Navnet hentyder til vineriets begyndelse, hvor ejerne startede helt fra bunden efter opdagelsen af de parceller, der i dag kendes som "Remolinos vinmarkerne" - decero betyder nemlig "nul", og i overført betydning kan man altså siges at starte fra bunden, eller "from scratch" som de selv oversætter det til.  

I dag er Remolinos vinmarken anerkendt som en af de bedste kilder til Malbec, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Cabernet Franc og Tannat. Druerne i Mendoza bliver brugt til produktionen af Finca Decero.  

Hos Decero er kvalitet og bæredygtighed i højsædet lige fra arbejdet i vinmarkerne til det endelige produkt er klar til at blive nydt ved bordet. Af samme grund har vineriet siden sin spæde begyndelse høstet stor anerkendelse i den internationale vinpresse, bl.a. med følgende anmeldelser: 

  • #34 Top 100 Wines of the World - Wine Spectator 2017  
  • #2 Top Value Malbec of the New World - Wine Spectator 2019  
  • #1 Best Value Cabernet Sauvignon of the New World - Wine Spectator 2019
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer50869
Størrelse75 cl.
KategoriRødvin
EmballageGlasflaske
LandArgentina
ServeringsforslagRødt Kød, Pizza, Burger
DruePetit Verdot
MærkeFinca Decero
Alkohol14,5%
RegionMendoza
Årgang2015
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!