Bevco A/S
Søg
Cart

Dos Maderas Caribbean triple Aged 5+5 års Rom 40% 70 cl.

På lager

364,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

En delikat romblanding fra Barbados og Guyana. To lande med deres egen romstil. Begge lande laver nemlig rom på pot stills og kolonneapparat. Den kraftige og aromatiske rom laves på pot stills og den mere blide og afrundede på mere moderne kolonneanlæg. 

Det er en virkelig god rom. Født på samme måde som ”Dos Maderas 5+3” og ”Dos Maderas 10+5 Luxus”. Håndlavet og lagret i Caribien som det første. Herefter sendes rommen til Williams & Humbert Bodega i Jerez, hvor den får en tur i et solera system. ”Dos Maderas” er spansk og betyder netop to slags træ, hvilket henviser til måden rommen lagres og modnes på. 

Forskellen på de Dos Maderas forskellige roms er lagringstiden. Denne udgave er 10 år undervejs. Først 5 år i Caribien i ex-bourbon fade og derefter 5 år i Spanien i ex-sherry fade. 3 år på tidligere Dos Cartados Olorosa fade og derefter 2 år på 20-årig Don Guido PX fade – derfor 5+5, måske enda 5+3+2 … deraf navnet Tripple Aged Rum! 

Rommen har en rund og næsten fløjlsblød duft af fad, krydderier og sødme. Smagen er blød og delikat med noter af rosin, figen og vanilje. Den unikke sammensmeltning af kulturer giver rommen en lang afrundet sødme i eftersmagen. 
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer10320
Størrelse70 cl.
Alkohol40%
Alder10 år
MærkeDos Maderas
GaveæskeGaveæske
EmballageGlasflaske
LandCaribien
KategoriPremium Rom
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!