Bevco A/S
Søg
Cart

Domaine Oudin Chablis 2020 13% 75 cl.

Udsolgt

1 STK.

225,00 kr./stk.

12%
6 STK.

199,00 kr./stk.

1.194,00 kr.total

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Denne vin er en blanding af alle Domaine Oudins parceller. Druerne er gæret i ståltank efterfulgt af et ophold på bærmen, som giver vinen mundfylde og kompleksitet. Næsen er domineret af citrus, grøn æble, kalk og hvide blomster. I munden har vinen en flot rank nerve med en frisk og mineralsk finish, som er typisk for Chablis.

Om Domaine Oudin
Søstrene Nathalie & Isabelle er drivkraften bag Domaine Oudin. Stedet ligger i Chichée ved Serein floden sydøst fra Chablis. Nathalie startede på domænet, efter hun have afsluttet sine studier i både biologi og økologi samt været på flere rejser og arbejdsophold i Bourgogne, Australien og Bordeaux. Med disse erfaringer i bagagen, følte Nathalie sig klar til at tage over på domænet. Isabelle sluttede sig til senere og bruger i dag sin tid i både vinmarkerne og på kontoret.

Domaine Oudin praktiserer en blanding af økologi og biodynamiske principper i markerne, som hun lærte af sin far. Hun har dog nedtonet brugen af kobber og udfaset pesticider fra hun overtog. Søstrene nyder nu resultatet af sunde vinstokke.

I kælderen lader de årgangen diktere processen. Alle vinene er gæret i ståltank, hvor de efterfølgende ligger på bærmen. Enkelte gamle fade indgår i processen, men det er yderst afdæmpet.

I dag råder de over små 10 hektar vinmarker, og producerer 4 forskellige vine: Chablis, som er en blanding af 15 forskellige parceller, Les Serres, som er en mindre mark og udmærker sig med sin ranke og mineralske kvalitet, samt deres 2 premier Cru, Vaugiraut og Vaucoupins.

Resultatet er arketypisk; Chablis i den traditionelle ranke og mineralske stil i en imponerende kvalitet.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer51849
Størrelse75 cl.
KategoriHvidvin
RegionBourgogne
DrueChardonnay
ServeringsforslagSkaldyr, Fjerkræ, Fisk
ProptypeKork
EmballageGlasflaske
Årgang2020
Alkohol13%
MærkeDomaine Oudin
LandFrankrig
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!