Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Domaine Miolane Saint Aubin Chardonnay 2020 13,5% 75 cl.

Udsolgt

139,00 kr.

249,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Fremragende vin fra Domain Patrick Miolane.

'Husets Saint Aubin er lavet på druer fra 4 forskellige vinmarker der svinger i jordbundsforhold, exposition og vinstokkenes alder. Druerne håndplukkes og sorteres omhyggeligt, inden de presses og den spontane gæring startes. Efter gæringen hviler vinen 12 måneder i en blanding af brugte fade og på ståltanke inden den endelige blanding foretages.

2020 var en varm årgang hvilket resulterede i frugtdrevne vine med dybere farve og en vis overdådighed. Tidlig plukning, stor ildhu ved sorteringsbordet og nedtoning af nyt fad har resulteret i en fin og balanceret Chardonnay med flot dybde, nerve og mineralske egenskaber, der vil modnes flot i de kommende år.

Domaine Patrick Miolane er et ældgammelt familiedrevet vinhus med 8 hektar vinmarker i Puligny Montrachet, Chassagne Montrachet og Saint Aubin. Patrick overtog styringen tilbage i 1983 og blev i 2005 suppleret af sin datter, Barbara der efter adskillige arbejdsophold hos andre producenter overtog styringen af kælderen. I vinmarken arbejdes der lutte raisonnée med fokus på bæredygtige og rene praktiser - nådesløs beskæring giver lave udbytter. I kælderen benyttes både stål, samt nye og gamle fade, og stilen kan bedst beskrives som traditionel med både krop og fadpræg dog uden at miste friskheden i vinene. En spændende producent, der laver levende og indbydende vine, der perfekt repræsenterer de forskellige appellationer.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer53851
Størrelse75 cl.
EmballageGlasflaske
Alkohol13,5%
MærkeDomaine Miolane
KategoriHvidvin
RegionBourgogne
ServeringsforslagCremede Saucer, Skaldyr, Svamperetter, Stegt fisk
DrueChardonnay
FadlagretJa
Årgang2020
LandFrankrig
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!