Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Domaine Miolane Cassagne Montrachet La Caniére Pinot Noir 2018 13% 75 cl.

Udsolgt

1 STK.

275,00 kr./stk.

28%
6 STK.

199,00 kr./stk.

1.194,00 kr.total

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

La Caniére marken ligger under 1.ere cru marken, Les Champ Gain, der er ideel til dyrkning af Pinot Noir, idet denne del af skråningen har en meget lerholdig jord. Druerne er håndplukkede og sorteres af 2 omgange, inden de afstilkes og gennemgår en længere maceration, førend gæringen kan startes. Herefter ligger vinen i 3 år på gamle Bourgogne fade.

Her er i den grad tale om den gamle skole rent stilmæssigt; det er en Pinot Noir med bid og tekstur samt røde bær, violer og noter af stald såvel som trøffel. 2018 var en virkelig god årgang, og denne vin er først begyndt at vise sit potentiale.

Domaine Patrick Miolane er et ældgammelt familiedrevet vinhus med 8 hektar vinmarker i Puligny Montrachet, Chassagne Montrachet og Saint Aubin. Patrick overtog styringen tilbage i 1983 og blev i 2005 suppleret af sin datter, Barbara der efter adskillige arbejdsophold hos andre producenter overtog styringen af kælderen. I vinmarken arbejdes der lutte raisonnée med fokus på bæredygtige og rene praktiser - nådesløs beskæring giver lave udbytter. I kælderen benyttes både stål, samt nye og gamle fade, og stilen kan bedst beskrives som traditionel med både krop og fadpræg dog uden at miste friskheden i vinene. En spændende producent, der laver levende og indbydende vine, der perfekt repræsenterer de forskellige appellationer.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer53853
EmballageGlasflaske
LandFrankrig
MærkeDomaine Miolane
Størrelse75 cl.
RegionBourgogne
ServeringsforslagGrillet Fisk, Fjerkræ, Svamperetter
DruePinot Noir
KategoriRødvin
FadlagretJa
Årgang2018
Alkohol13%
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!