Domaine Miolane Bourgogne Pinot Noir 2019 12,5% 75 cl.

Opnå mængderabat
22%
Udsolgt
Kontakt os for at finde et alternativt produkt.
Beskrivelse

Pinot Noir druerne til denne bourgogne er håndplukkede fra vinmarker i udkanten af Saint Aubin. Herefter sorteres de af 2 omgange og afstilkes, inden de gennemgår en længere maceration, før gæringen endelig kan skydes i gang. Vinen ligger derefter 3 år på gamle Bourgogne fade. 

Her er i den grad tale om den gamle skole rent stilmæssigt; det er en Bourgogne med bid og tekstur samt røde bær, violer og noter af stald såvel som trøffel. 2019 var en virkelig god årgang, og denne vin er først begyndt at vise sit potentiale.

Domaine Patrick Miolane er et ældgammelt familiedrevet vinhus med 8 hektar vinmarker i Puligny Montrachet, Chassagne Montrachet og Saint Aubin. Patrick overtog styringen tilbage i 1983 og blev i 2005 suppleret af sin datter, Barbara der efter adskillige arbejdsophold hos andre producenter overtog styringen af kælderen. I vinmarken arbejdes der lutte raisonnée med fokus på bæredygtige og rene praktiser - nådesløs beskæring giver lave udbytter. I kælderen benyttes både stål, samt nye og gamle fade, og stilen kan bedst beskrives som traditionel med både krop og fadpræg dog uden at miste friskheden i vinene. En spændende producent, der laver levende og indbydende vine, der perfekt repræsenterer de forskellige appellationer.

Varenummer
53852
Alkohol
12,5%
Drue
Pinot Noir
Emballage
Glasflaske
Fadlagret
Ja
Kategori
Land
Frankrig
Region
Bourgogne
Serveringsforslag
Fjerkræ , Grillet Fisk , Svamperetter
Størrelse
75 cl.
Årgang
2019
Allergener

Svovldioxid og Sulfitter

Varer fra samme kategori

Domaine Miolane Saint Aubin Chardonnay 2020 13,5% 75 cl.

Fra 249,00 kr.

100+ stk. på lager

Få unikke tilbud og nyheder
- tilmeld dig her