Bevco A/S
Søg
Account
Cart

CORAVIN Timeless Model Three +

Udsolgt

1.580,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Du har nok selv stået i situationen, hvor du skulle gøre op med dig selv, hvorvidt en flaske vin kunne åbnes eller ej med frygt for, at dens indhold skulle spildes, hvis ikke den blev drukket færdig. Det scenarie skal du aldrig stå i igen!

Coravin Timeless Three SL Vinsystem er et helt igennem revolutionerende produkt, der gør op med det evige problem med at gemme på vinen og samtidig bevare kvaliteten efter åbning. Systemet sættes vertikalt på vinflasken, hvorigennem korkproppen penetreres af en specialdesignet nål. Idet vinen skænkes, sørger nålen for at tomrummet erstattes med en smags- og lugtneutral argongas for på den måde at beskytte mod oxidering og bevare vinens holdbarhed, som var den skænket fra ny.

Korkproppens elasticitet sørger for, at hullet efter nålen lukker sig igen, og på den måde kan vinen holde sig i uger, måneder – ja, faktisk år (!) efter den er blevet skænket for første gang med Coravin Timeless Three SL Vinsystem.

Foruden at kunne bevare vinen efter ’åbning’, så kan du have gang i flere vine på én gang. Dette er bl.a. en fordel, hvis du har gang i den helt store flerretters menu og gerne vil have en komplementerende vin til hver ret, men ikke ønsker, at flaskerne skal gå til spilde, når I kun er to til bords.

Det er muligt at lade nålen passere op til 300 korkpropper, før den bør udskiftes med en ny. Levetiden maksimeres ved at tørre nålen af efter endt brug. 

Med Coravin Vinsystem Three Wine Lover Pack får du foruden Vinsystemet samt nål også 2 kapsler, 1 skruelåg og 1 aerator. 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer52330
MærkeCoravin
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!