Bevco A/S
Søg
Account
Cart

City On A Hill Muscat d'Alexandrie 2019 11,5% 75 cl.

Udsolgt

179,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

En yderst interessant vin fra City on a Hill. Denne vin er lavet på den aromatiske Muscat druer, plukket tidligt og naturgæret i gamle fade. Vinen er ren og aromatisk med flot syre og en røget og nøddeagtig finish.

Er du til den nye bølge af balancerede vine fra Sydafrika? Så vil du elske City on a Hill. André Bruyns er nemlig bagmanden bag projektet, som han driver ved siden af sit job som assisterende vinmager hos David og Nadia Sadie i Swartland. Andrés mål er at producere vin med typicitet, der udtrykker druen, samt dens område og jordtype. Hans fokus er på bæredygtighed med nogle organiske og biodynamiske fremgangsmåder. Vinene fermenteres naturligt i gamle egetræsfade, efterfulgt af længere tids ophold på bærmen for at opnå tekstur og dybde.

City on a Hill White er baseret på Chenin Blanc med Viognier og Muscat. Han laver også en 100% Chenin Blanc fra et udvalg af de bedste fade fra gamle stokke plantet oppe i højderne.  Hvad de røde vine angår, spiller Syrah hovedrollen sammen med små mængder Tinta Barocca og en smule Cinsault. Alle er fra gamle gobelet trænede vinstokke i Swartland.

Dette er et ambitiøst projekt, og vi kan ikke vente med at se, hvordan det udvikler sig.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer50919
Størrelse75 cl.
KategoriHvidvin
ServeringsforslagSalater, Grillet Grøntsager, Ost
Årgang2019
EmballageGlasflaske
Alkohol11,5%
LandSydafrika
ProptypeKork
RegionSwartland
DrueMuscat d'Alexandrie
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!