Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Premixed Cocktails

varer

Hvorfor vælge premixed cocktails?

Du vil måske gerne have cocktails med på farten, uden at skulle medbringe alle ingredienserne? Så hiv en premixed cocktail under armen! Mange nyder stor glæde af at lave cocktails, men du har uden tvivl haft gæster på trapperne uden at have noget klar. Det er her, at premixed cocktails redder dagen! Skal du holde havefest for en masse venner, men føler simpelthen ikke, du har tid til at tilberede en masse individuelle cocktails? Gosling’s udgave af Dark 'n' Stormy er blevet en af danskerne foretrukne cocktails, hvorfor du nu har mulighed for at købe den som premixed cocktail.  

Hos bevco.dk finder du en række premixed cocktails fra hollandske Coppa cocktails. Disse færdigblandede cocktails er skabt af højtprofilerede bartendere rundt omkring i verden, og kræver kun, du har is og et rent glas ved hånden. Coppa fremstiller deres cocktails på en flaske formet som en shaker, så du fastholder eksklusiviteten og essensen af en cocktail, uden du selv skal bruge tid og kræfter på den store tilberedelse. Premixed cocktails giver dig også muligheden for at tilbringe mere tid med dine gæster, og mindre tid med kniven og skærebrættet.      

Hvordan fremstiller man premixed cocktails?

Premixed cocktails er ikke ligefrem et nyt fænomen. Faktisk allerede under Dronning Victoria fremstillede man en tidlig udgave, som indeholdt spiritus, mælk, sukker og krydderier, som kunne holde sig i en evighed. Dronning Victoria var så stor fan af disse, at hun rent faktisk havde sin helt egen leverandør. Manden bag verdens første cocktailbog, Jerry Thomas, dedikerede flere afsnit til tilberedelsen af premixed cocktails. Danskerne er store fans af cocktails, og vi lever i et kvalitetsfokuseret samfund, som afspejler sig i kvaliteten af blandt andet cocktails. Ved at servere premixed cocktails sparer du en masse tid; både i nattelivet og derhjemme.    

Markedets bedste premixed cocktails

Mojito

Navnet på Coppa Cocktails premixed cocktail ”mojito” stammer fra det afrikanske ord ”mojo”, som betyder at fortrylle. Dog er mojitos rødder plantet i Cuba. Flere århundreder inden man begyndte at fremstille premixed cocktails, blandede skibslægen på Francis Drakes piratskib en drink indeholdende rom, sukker, lime og mynte til medicinal brug. Der gik dog et par århundreder inden den ”rigtige” mojito så dagens lys, som på det tidspunkt stadig var ældre end den tilsvarende premixed cocktail. Den legendariske forfatter, Ernest Hemingway, noterede hans forkærlighed for mojitos, der ikke helt fandtes som en premixed cocktail dengang.

Piña Colada

Denne drikkevare er en smagfuld og cremet cocktail fremstillet med hvid rom, kokoscreme og ananasjuice. Den oprindelige version af denne premixed cocktail blev opfundet af Ramon Marrero i 1954 i Puerto Rico, og navnet oversættes direkte til siet ananas (piña, ananas og colada, siet). Originalen af denne premixed cocktail har været Puerto Ricos nationaldrik siden 1978.

Sex on the Beach

Denne premixed cocktail er lavet på den originale opskrift bestående af ferskensnaps, vodka, appelsinjuice og grenadine. Coppa cocktails har hentet inspiration til deres premixed cocktail fra den verdenskendte cocktail ”Sex on the Beach”, skabt af en ung bartender ved navn Ted Pizio i Florida i 1987. Ted Pizio skulle naturligvis navngive sin cocktail. Det blev til ”Sex on the Beach”, (som denne premixed cocktail også kaldes) da det var de først to ting han tænkte på, i forbindelse med ”Spring break” (amerikansk ferie, som typisk finder sted i midten af marts). Med denne premixed cocktail fanger du essensen af den forfriskende cocktail.      

Strawberry Daquiri

Coppa Cocktails’ prisvindende strawberry daiquiri premixed cocktail laves på rom, limejuice, sukker og jordbærlikør. Denne premixed cocktail er lavet på den originale cubanske daiquiri, og siges at være opkaldt efter en strand nær Santiago de Cuba. Den originale udgave af denne premixed cocktail var angiveligt også én af Ernest Hemingways foretrukne cocktails.

Cosmopolitan  

Denne premixed følger den originale opskrift og består af triple sec, tranebærjuice og premium-vodka. Denne cocktail blev skabt i midt 1980’erne til kvinderne i Miami. Den premixed cocktail udgave er stadig et hit hos kvinderne. I modsætning til Coppa Cocktails premixed cocktails shakerflaske, blev den originale cosmopolitan serveret i et Martini-glas uden is.  

Aperol Spritz

Hos bevco.dk kan du tilegne dig en 20L premixed cocktail fustage med danskernes yndlings sommerdrik, nemlig Aperol Spritz. Som de fleste andre cocktails, bruger man desværre tid og kræfter på tilberedelsen – det undgår du med denne premixed cocktail! Med denne Aperol Spritz premixed cocktail på fustage kan du slå to fluer med ét smæk, ved først at tilfredsstille dine tørstige gæster, samt undgå den store rengøring bagefter.  Sæt festen i gang med denne premixed cocktail!

Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!