Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Christophe Jolivet Saint Romain La Perrière Blanc 2019 13,5% 75 cl.

Udsolgt

1 STK.

399,00 kr./stk.

19%
6 STK.

325,00 kr./stk.

1.950,00 kr.total

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

La Perrière marken er beliggende i den vestlige del af Saint Romain på grænsen af Auxey-Duresses. Her er kalkstens jorden suppleret med tungt ler, og vinstokkene kan spores tilbage til 1995.

Vinmarken dyrkes økologisk, og de gamle stokke giver et lavt udbytte med nærmest perfekt frugt. Druerne håndplukkes og gennemgår 2 sorteringsborde, inden de når hans kælder. Mosten gæres i ståltanke efterfulgt af 12 måneder på 2 og 3 års fade fra Francois Fréres & Seguin Moreau.

Vinene aftappes uden filtrering.

Flot indbydende næse med citrus, hvide ferskner, frisk pisket smør og hasselnødder. I munden er vinen frisk og cremet med flot nerve og mineralske indslag - en vin der virkelig leverer varerne nu og de næste par år.

 Om Christophe Jolivet
Christophe Jolivet er en lille kvalitets negociant beliggende i Bligny les Beaune i byens gamle slot, hvor han har delt faciliteter med andre ligesindede producenter siden 2015.

Når det kommer til indkøb af drue materiale er Christophe utrolig kritisk og er tit at finde i marken, hvor han deltager i det hårde arbejde. Han er altid til stede under høsten for at sikre optimal modning og efterfølgende sortering af druerne, inden de kommer i kælderen.

Stilen på hans vine kan bedst beskrives som moderne - fokus på syre, elegance og let fadpræg på både de røde og de hvide. Derudover frigiver han først vinene, når han selv føler, de er klar, hvilket resulterer i flasker, der befinder sig i et godt drikke vindue fra dag et.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer52255
EmballageGlasflaske
Størrelse75 cl.
ProptypeKork
DrueChardonnay
ServeringsforslagSkaldyr, Fisk, Pastaretter, Grøntsagsretter
LandFrankrig
KategoriHvidvin
MærkeChristophe Jolivet
Alkohol13,5%
RegionBourgogne
Årgang2019
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!