Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Champagnekassen Anno 2022 6 stk.

Udsolgt

1.150,00 kr.

2.190,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Vi er nu klar med dette års Champagnekasse, der indeholder 6 forskellige flasker Champagne fra nogle af de bedste producenter, vi har i sortiment.


Følgende flasker er at finde i kassen: 

Drappier Carte d'or Brut Champagne
Drappier Carte d’Or er en utrolig fin champagne, der formår at udtrykke alle aromaerne i druen Pinot Noir. Den er lavet på over 80% af den røde drue, og man vil derfor også finde diskrete, men karakteristiske noter af røde frugter i den ellers korngule champagne. En meget rig og kompleks smagsoplevelse.

Vincent Renoir Champagne Rosé brut
Denne Champagne Rosé fra Vincent Renoir er lavet på et blend af 38% Chardonnay og 62% Pinot Noir fra vinmarker beliggende i Verzy, en landsby der er klassificeret som 100% Grand Cru. En meget delikat og frugtig Champagne Rosé med noter af vilde jordbær samt brødkrummer og sødt bagværk med en god krop og lang finish.  

Le Mesnil Blanc de Blancs Grand Cru Champagne
Le Mesnil Blanc de Blancs er en anmelderrost testvinder, der er lavet på flere store årgange, der udelukkende består af Chardonnay druer fra producentens egen Grand Cru mark. En meget harmonisk champagne med en sprød og forfriskende smag samt en udtalt mineralitet, der gør den til noget ganske særligt.

Lombardi Axiome Cuvée Brut Champagne
Med sin velsmagende og lette karakter er Lombardi Axiome champagnekassens oplagte appetizer. Både i mund og næse finder man noter af ferskener og pærer samt et lille hint af citrusfrugt, der giver champagnen et element af forfriskende syre. Derudover finder man naturligvis også de ristede noter, der er så karakteristiske for champagne.

Lheureux Plékhoff Le Pavillon D'Artémis Brut Champagne
En fyldig og cremet champagne med blide bobler og en duft af gule æbler, citrusfrugter og hvide blomster. I smagen har den de kendetegnende champagnenoter med et strejf af ristede nødder og brioche. Blendet består af 52% Pinot Noir, 40% Pinot Meunier og 8% Chardonnay, hvoraf langt størstedelen af markerne er klassificeret som 1. Cru og Grand Cru – med andre ord er der tale om en Champagne, der er lavet på druer fra de allerbedste vinstokke.

Lheureux Plékhoff Á Travers Le Mythe Brut Blanc de Blancs Champagne
En fantastisk Blanc de Blancs, der består af 100% Chardonnay fra marker nær Montflambert. Vinen har ligget 24 måneder på bærmen, hvilket giver en dejlig cremet profil til den mineralske champagne, som har noter af citron confit, hvide blomster og grape i næsen, samt en frisk syre og rig smag af moden stenfrugt, gær og ristet brioche. En meget klassisk Blanc de Blancs.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer55305
EmballageGlasflaske
KategoriChampagne
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!