Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Cardhu 12 års Single Malt Scotch Whisky 40% 70 cl.

5-7 dages levering

446,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Cardhu 12 års Whisky har et flot gylden honning udseende, og en blød, behagelig samt en medium fyldig krop. Smagen er velafbalanceret med en glat mundfornemmelse. Den har også et kort slag samt sød og frisk, derefter er der en udtørrende effekt. 

I duften er denne whisky med fuld styrke, berusende, prikkende, pæredråber og tæt integrerede noter af lyng, harpiks og søde honningnødder noter. Der kan tilføjes lidt vand til Cardhu 12 års Whisky og den vil stadig være harmonisk, dog mindre udtalt som tillader noget maltkorn og blødt, krydret træ, hede og svage spor af noget trærøg at komme frem. 
I eftersmagen har den en dvælende sød røg i den attraktive og udtørrede smag. 

Cardhu 12 års Whisky er et glimrende udgangspunkt for alle, der ønsker at starte deres whiskyrejse. En Cardhu er nemlig typisk lokkende og silkeblød samt glødende med noter af gylden honning og en delikat, frugtagtig karakter. 

Cardhu kommer fra et af de ældste Speyside-destillerier, som har ligget nær floden Spey i 200 år, og Cardhu-serien er en fremragende repræsentation af disse Speyside-whiskyer. De er kendt for deres glatte, sødmefulde single malt whisky. Historien om Cardhus vej til berømmelse er i en stor del af historien fortalt om to beslutsomme kvinder, der var medlemmer af grundlæggerfamilien. 
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer11063
LandSkotland
Størrelse70 cl.
Alkohol40%
Alder12 år
EmballageGlasflaske
MærkeCardhu
KategoriSingle Malt Whiskey
RegionSpeyside
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!