Cardhu 12 års Single Malt Scotch Whisky 40% 70 cl. (Gaveæske)

Leveringstid 5-7 hverdage

Pr. flaske

375,00 kr.
Beskrivelse
Cardhu 12 års Whisky har et flot gylden honning udseende, og en blød, behagelig samt en medium fyldig krop. Smagen er velafbalanceret med en glat mundfornemmelse. Den har også et kort slag samt sød og frisk, derefter er der en udtørrende effekt. 

I duften er denne whisky med fuld styrke, berusende, prikkende, pæredråber og tæt integrerede noter af lyng, harpiks og søde honningnødder noter. Der kan tilføjes lidt vand til Cardhu 12 års Whisky og den vil stadig være harmonisk, dog mindre udtalt som tillader noget maltkorn og blødt, krydret træ, hede og svage spor af noget trærøg at komme frem. 
I eftersmagen har den en dvælende sød røg i den attraktive og udtørrede smag. 

Cardhu 12 års Whisky er et glimrende udgangspunkt for alle, der ønsker at starte deres whiskyrejse. En Cardhu er nemlig typisk lokkende og silkeblød samt glødende med noter af gylden honning og en delikat, frugtagtig karakter. 

Cardhu kommer fra et af de ældste Speyside-destillerier, som har ligget nær floden Spey i 200 år, og Cardhu-serien er en fremragende repræsentation af disse Speyside-whiskyer. De er kendt for deres glatte, sødmefulde single malt whisky. Historien om Cardhus vej til berømmelse er i en stor del af historien fortalt om to beslutsomme kvinder, der var medlemmer af grundlæggerfamilien. 
Varenummer
11063
Alder
12 år
Alkohol
40%
Emballage
Glasflaske
Gaveæske
Gaveæske
Land
Skotland
Leverandør
Mærke
Størrelse
70 cl.

Varer fra samme kategori

Modtag unikke tilbud og nyheder på relevante produkter