Gajol Shots

Se vores store udvalg af Gajol Shots, hvor du kan vælge mellem 16 forskellige varer til priser fra 59,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Gajol Shots

Gajol Shot er en serie af danske vodka shots med lakridssmag med forskellige smagsnuancer. De forskellige smagsnuancer kaldes Blå, Rød, Gul, Grøn, Grå, Sort og Hvid, og er lavet i samarbejde med Gajol. Alle disse lækre Gajol shots er baseret på kvalitets ingredienserne fra Gajol blandet med 30% vodka i høj kvalitet. Den sorte Gajol er baseret på ren lakrids, den blå Gajol på lakrids og mentol mens den gule er lavet på salt lakrids. Gajol anses for at være de originale shots, da de var de første der kom på markedet og med deres Blå Gajol introducerede danskerne til vodka shots med lakridssmag. Siden den første Gajol variant har det i den grad taget fart, og de lækre lakridsshots vandt hurtigt danskere i alle aldersklassers hjerter. Unge som gamle nød de smagsfulde lakridsbomber med stor fornøjelse og man kunne, og kan stadig ikke, undgå at støde på Gajol på ethvert barkort med respekt for sig selv og med respekt for kvalitet. For kvalitet, det er nemlig lige nøjagtig hvad Gajol repræsenterer. Ga-Jol shots produceres i samarbejde med Toms fabrikken, der også producerer Gajol pastillerne, for at sikre den originale, velkendte og meget populære smag fra de små Gajol pakker. 

Gajol blev meget hurtigt meget populær og det betød at de udvidede sortimentet til også at omfatte lakridsshot med frugtsmag som eksempelvis Granatæble og blåbær samt den velkendte Gule Gajol. Fin alle varianter lige her på bevco.dk til Danmarks skarpeste pris.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?