Cuba Vodka

Cuba Vodka er en danskproduceret serie af forskellige vodkaer. Med Cuba Karamel, der blev lanceret i 1998 som bannerfører, består serien nu af en lang række forskellige smagsvarianter, der gør Cuba til et spændende valg af vodka. Køb Cuba vodka hos Bevco med prisgaranti.
Filtrer produkter
Cuba Vodka

Cuba Vodka er en danskproduceret serie af forskellige vodkaer. Med Cuba Karamel, der blev lanceret i 1998 som bannerfører, består serien nu af en lang række forskellige smagsvarianter, der gør Cuba til et spændende valg af vodka. Cuba vodka gør det muligt at eksperimentere med lækre drinks og coctails. Cuba serien er nemlig særdeles velegnet som drinks mixer, da du med dit valg af Cuba Flavour kan tilføre hvilken som helst smag til din drink. 

Cuba Vodka er udover at være et spændende udvalg af forskelligartede vodkaer også en vodka i en prisklasse, der er til at betale sig fra. Selvom Cuba er destilleret tre gange og lavet på det reneste vodka, så er Cuba en af de billigste vodkaer på markedet, men ikke desto mindre får man en kvalitets vodka til prisen. Vælger du produkter fra Cuba serien, er du derfor altid sikret det bedste produkt med den billigste pris.  

 

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?