Cocio

Cocio chokolademælk er danskernes foretrukne kakaodrik og selvom du måske forbinder Cocio med den Amerikanske superstjerne Eva Mendes, så er Cocio dog pære dansk. Køb Cocio Kakomælk på bevco.dk til Danmarks bedste pris med Prisgaranti og hurtig levering
Filtrer produkter
Cocio

Cocio chokolademælk er danskernes foretrukne kakaodrik og selvom du måske forbinder Cocio med den Amerikanske superstjerne Eva Mendes, så er Cocio dog pære dansk. Cocio blev introduceret på det danske marked allerede i 1951 med udspring i den vestjyske by Esbjerg. Det var familien Pallesen der opfandt drikken ved at blande mælk, kakao og sukker og i starten af halvtredserne blev den første Cocio således sat i produktion.

Cocio er siden 1951 blevet fremstillet udfra den oprindelige opskrift, så der er i sandhed tale om en vaskeægte klassiker. i 1953 begyndte flere danske pølsevogne at sælge Cocio, og et lille fun fact går på at i starten af 2010 købte otte ud af ti danske kunder en Cocio Kakaomælk, når de fik en ristet pølse rundt omkring i Danmark.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?