Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Bodegas Muga Blanco 2022 13% 75 cl.

På lager - Hurtig levering

1 STK.

149,00 kr./stk.

20%
20%
6 STK.

119,00 kr./stk.

714,00 kr.total

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Velkommen til Mugas dejlige og populære hvidvin, der passer til rigtig mange formål og som derfor næææsten er en skam ikke at have liggende derhjemme. Stilistisk lægger Muga Blanco sig nemlig mellem det helt sprøde og umiddelbare på den ene side og de mere klassiske, men ofte også temmelig tunge og fadlagrede smage fra de traditionelle hvide Rioja-vine på den anden.

Processen bag Muga Blanco afspejler denne balancegang til fulde. Vinen laves på ca. 90% af den klassiske Viura og desuden lidt aromatisk Malvasía og Garnacha Blanca. Efter en langsom og kølig gæring på nye franske egetræsfade følger 3 måneders lagring på de fine gærrester, der står som eksemplet på den omhyggelige, men aldrig overgjorte forarbejdning, som kendetegner alt, hvad der kommer fra Mugas hånd. Vinen hviler herefter videre i tank, inden den klares og hældes på flaske.

I glasset bærer Muga Blanco en smuk, strågul farve, som smukt matcher den sammensatte frugtaroma af grønne æbler, blandede citrusfrugter, knuste sten og hø samt et let strejf af egetræ fra fadet. Smagen fortsætter i et på én gang saftigt og lækkert velstruktureret frugtspor, der i eftersmagen øger sit spænd med både honningristede hasselnødder og nybagt brød.
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer55166
Størrelse75 cl.
KategoriHvidvin
EmballageGlasflaske
ServeringsforslagFjerkræ, Salater, Stegt fisk
MærkeBodegas Muga
DrueViura, Malvasia
LandSpanien
FadlagretNej
RegionRioja
Årgang2022
Alkohol13%
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!