Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Bladnoch Samsara Lowland Single Malt Scotch Whisky 46,7% 70 cl.

Udsolgt

628,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Bladnoch Samsara er en hyldest til destilleriets 200-årige historie. Fadene er specielt udvalgt for at sammenbringe denne lækre Single Malt. Den har en fyldig krop med en velduftende og rig kerne samt en langvarig afslutning. Denne unikke malt er skabt ved at blende Blandnoch Single Malt lagret i gamle bourbon- og rødvinsfade fra Californien – begge af amerikansk eg – for at skabe en rig og blød vinøs palet. Kun ved brug af reneste ingredienser – uberørt vand fra Bladnoch floden og lokalt dyrket byg – er Samsara non-chill filtreret, og en sammensætning af veludviklede Bladnoch Malts. 

  • Hyldest til Bladnochs 200-årige historie
  • Eksotiske aromaer
  • Produceret på gamle bourbon- og rødvinsfade

Sit navn, Samara, er det buddhistiske og hinduistiske udtryk for sjælen og karmaens vandring igennem forskellige tilværelsesformer. I Europa forbinder man Samsara med reinkarnation, hvorfra inspirationen til navnet på denne whiskey stammer. Bladnoch destilleriet havde en idé om at genføde en helt speciel type whisky, som alle whisky-entusiaster bør nyde. Bladnoch Samsara Lowland Single Malt Scotch Whisky er et produkt med nogle helt særlige egenskaber, som du kan læse mere om nedeunder.

Smagen præges af muskatnød, tørret Pinot Noir, ingefær, æble, stjerneanis og kanel. Smagen afviger en smule fra brandets øvrige produkter, i det den smager en smule “yngre”. Dog skal man ikke tage noget væk fra Bladnoch Samsara og dens forførende smag, som du uden tvivl vil nyde over is eller for sig. 

 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer50039
EmballageGlasflaske
Størrelse70 cl.
LandSkotland
RegionLowland
Alkohol46,7%
GaveæskeGaveæske
MærkeBladnoch
KategoriSingle Malt Whiskey
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!