Champagne Køler

At ramme den rette temperatur for champagne er en kunst i sig selv. Ligger den i køleskabet, kan den nemt blive for kold, og så risikerer man, at champagnen mister en del af sin smag og aroma – noget der næppe er tiltænkt. Derfor er det naturligvis optimalt at anskaffe sig en champagnekøler, der ikke kræver andet end isterninger og 20 minutter. En champagnekøler sparer dig for både tid og plads, og så er der selvfølgelig også bare en indiskutabel elegance over at servere champagnen på den måde. 

5 varer
Sorter efter:
Champagnekøler m. Håndtag Ø22 cm.

230,00 kr.

5-7 dages levering

Vinkøler Isoleret Børstet Stål

189,00 kr.

6 stk. på lager

Champagnekøler 34 cm.

399,00 kr.

2 stk. på lager

Champagnekøler Hammer Effekt 33 cm. 10 L.

595,00 kr.

5-7 dages levering

Champagnekøler Ballagio Isoleret 43 cm.

925,00 kr.

5-7 dages levering

Champagne er kendt som værende den mest udbredte drikkevare til celebratoriske og luksuriøse arrangementer. Dog skal man være indforstået med, at selvom champagne selvfølgelig serveres kølig, skal den ikke nydes som var det en iskold Coca Cola. Hvis den serveres for kold, risikerer du at miste noget af champagnens smage og aromaer, som de færreste er interesserede i. Det er her, champagnekøleren sørger for den optimale smagsoplevelse. Champagne opbevares ved stuetemperatur i butikken - for meget kulde frarøver nemlig champagnens essens.

Optimal champagne-servering

Forestil dig, at du skal afholde et arrangement for venner, familie eller bekendte, og du er i kamp mod uret. Det kan vi alle nikke genkendende til. Med en champagnekøler ved hånden skal du blot bruge isterninger og 20 minutter, så er champagnen, som meget ofte bliver brugt som velkomstdrik, klar til servering. Udover at en champagnekøler ser elegant ud, er det også væsentligt hurtigere end at nedkøle i et køleskab, hvor den skal opbevares i omkring 4 timer. Champagnekølerens fordele som elegance, tidsbesparelse og plads, gør det langt nemmere at opbevare i modsætning til i et køleskab, hvor disse store flasker fylder særdeles meget.

En velkendt tommelfingerregel blandt de mest garvede sommerlierer er, at fylde halvdelen af spanden med is, for derefter at tilføje vand, så de tilsammen fylder ca. to tredjedele. Hvis du har virkelig har travlt, kan du tilføje stensalt og blot en smule vand. Dette medfører, at isterningerne smelter hurtigere, og nedkøler dermed champagnen til en passende temperatur. Husk en stofserviet til champagnen, så du nemt kan tørre flasken af inden der skal serveres.    

Vin- og champagnekølere er essentielt barudstyr!     

Under vores brede sortiment af barudstyr finder du lækre, effektive champagnekølere til fornuftige priser, i forskellige størrelser og designs. Vi forhandler naturligvis også en vinkøler i børstet stål til den nette sum af 189kr, som egner sig perfekt til de lune sommeraftener, eller om du blot skal have kølet en flaske vin ned, hvis den kommer direkte fra vin- og champagneafdelingen i supermarkedet. Champagnekølere skal ikke nødvendigvis udelukkende bruges til nedkøling af champagne. De kan i den grad også bruges til at bevare den kølige temperatur på alle andre drikkevarer, hvor en kølig temperatur er essentiel. Når der skal serveres drikkevarer på en bar, restaurant eller natklub, så er champagnekølere altoverskyggende. De er fundamentet for, at gæsten får den helhedsoplevelse, når man skal spendere i byen. Den klassiske champagnekøler m. stander bruges på mere eksklusive restauranter, men du kan sagtens bruge den i hjemmet, hvis du vil have en eksklusiv stemning.   

Få unikke tilbud og nyheder - tilmeld vores nyhedsbrev