Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Aalborg Snaps Basis ØKO 35% 50 cl.

Udsolgt

Pr. flaske

117,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Aalborg Snaps Basis ØKO: I løbet af de seneste par år, er det blevet umådeligt populært at lave sin egen snaps, og nu kan du også være med på vognen med et godt skud hjælp fra Aalborg Akvavits økologiske basissnaps. Den er nemlig ikke sødet med noget, men fremstår så neutral og lidt ”sprittet” i smagen som muligt, så du selv kan eksperimentere og tilføje lige præcis de smagsnuancer, du har lyst til!

Sådan laver du din egen snaps med Aalborg Basis Snaps

Måske det lyder lige avanceret nok at skulle stå og makke med sin egen snaps, men det behøver faktisk slet ikke at være så svært endda – du har trods alt allerede styr på fundamentet med Aalborg Basis Snaps.

Til at starte med skal du sådan set bare udvælge, hvilke smage/råvarer du gerne vil arbejde med. Det kan være klassisk kommen og dild, men det kan også være vanilje, appelsin, lakrids, ja endda chili hvis du er så modig. Der er enormt mange muligheder, og de ligger alle frit for med rig mulighed for at kombinere de forskellige smagsnuancer.

Når du har valgt dine råvarer, skal de forberedes, hvilket der ofte er meget simpelt, og så lægger du dem i et glas med Aalborg Snaps Basis, skruer låget på og stiller det et mørkt og koldt sted, hvor snapsen kan trække smag. Imens den gør dette, smager du sporadisk på den, indtil du synes, den er, som den skal være.

Synes du, din snaps er blevet for kraftig eller bitter, kan du nedjustere den ved at tilsætte yderligere Aalborg Basis Snap. Er den derimod for skarp, kan du tilsætte en vilkårlig sødekilde såsom honning eller ahornsirup.

Når du er helt tilfreds, så fjerner du råvarerne og filtrerer din snaps gennem et kaffefilter i en grundig rengjort kaffetragt. Og så er din snaps faktisk klar!

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer52401
Alkohol35%
CertificeringØkologisk
KategoriSnaps
LandDanmark
MærkeAalborg Akvavit
Størrelse50 cl.
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!