Bevco A/S
Account
Cart0
Søg
Image link

Opskrift 

Pornstar Martini


Indhold til 1 drink

Ingredienser

5 cl. Vodka
2 cl. Passoa
2 cl. Limesaft
1 cl. Vanilje Sirup
Top op med Mousserende Vin

Anbefalet glas: Martini glas
Anbefalet garnish: Passionsfrugtbåd

Fremgangsmåde

1. Hæld de første 4 ingredienser i din shaker
2. Hæld is i din shaker, og shake hårdt i 12-15 sekunder
3. Si indholdet over i dit cocktailglas
4. Top glasset op med tør mousserende vin eller hæld det i et glas der serveres ved siden af
5. Garnish med en halv passionsfrugt i selve drinken

Bartenderens note


Historien bag denne cocktail siges at stamme fra skaberens, Douglas Ankrah, besøg på en "Gentleman's Club" i Cape Town. Cocktailen er dog i sig selv uskyldig, med en overdådighed af tropiske smage af passionsfrugt og vanilje. Navnet har uden tvivl hjulpet på dens popularitet, der virkelig er taget til i de seneste år, men det er også en sand crowdpleaser, der kan charmere sig ind på selv de mest puritanske personer. Cocktailens sødme balancerer på en knivsæg, for denne drink skal være sødlig, men uden at overdøve. Smag efter i shakeren, om du har ramt den rette balance. Der eksisterer flere variationer af denne cocktail, og det er forskelligt, om vinen hældes direkte i blandingen eller serveres ved siden af som en "chaser." Oprindeligt blev den serveret med sidevogn - jeg vil foreslå at eksperimentere med begge tilgange og finde din egen favorit.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!