Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Whistle Pig 10 års Straight Rye Whisky 50% 70 cl.

Udsolgt

800,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

WhistlePig 10 Års Straight Rye Whiskey 50% er essensen af iværksætteri. Skæbne, stræben efter den perfekte smag og kunsten at hustle førte skaberne af WhistlePig til et modnet parti Rye Whiskey i Alberta, Canada. Skaberne reddede dette parti whiskey, som egentlig skulle bruges som blended whiskey, hvilket ikke stemte overens med deres vision om en velsmagende whiskey. WhistlePig 10 års Straight Rye Whiskey modnes i amerikanske egetræsfade og tappes til sidst i en smuk, iøjnefaldende flaske, som derudover er blevet tildelt flest præmier inden for Rye Whiskey kategorien - i verden. 

Næse: Allehånde, appelsinskal, anis, eg og karamel. Smag: Sød med noter af karamel og vanilje efterfulgt af rugkrydderi og mynte. Finish: Lang finish med varm butterscotch og karamel.

 Selvom WhistlePigs produkter oftest henvender sig til den kræsne whiskey-forbruger, som foretrækker at nyde en whiskey rent eller over is, så har vi fundet en opskrift på en tropisk cocktail, der kun kræver nogle enkelte ingredienser. Sådan laver du en Tropical Ryeland:

Ingredienser:

  • 45ml WhistlePig 10 Års Straight Rye Whiskey
  • 30ml Ananasjuice
  • 15ml Citronjuice
  • 7ml Mandelsirup
  • Kvist af mynte

Sådan gør du:

  • Ryst alle ingredienser sammen og hæld ned i et isfyldt Collins glas gennem en strainer. Garnish med en kvist af mynte



Læs mere...
Specifikationer
Varenummer18603
EmballageGlasflaske
Størrelse70 cl.
Alkohol50%
MærkeWhistlePig
Alder10 år
LandCanada
KategoriRye Whiskey
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!