Negronien, er min standard-drink; en bedre cocktail (eller longdrink, eller shot, eller neat, eller... for den sags skyld!) kan jeg efterhånden ikke forestille mig længere.
Det var derfor med en sådan in mente at jeg anskaffede mig en flaske Von Hallers.
En to-tre, måske fire, Negronier (over lige så mange dage) senere var jeg kommet frem til at Von Hallers var ABSOLUT PERFEKT i en sådan.
Personligt tror jeg at det er Kalmussen, der giver Von Hallers en længerevarende mere 'tør' -end egentlig bitter- eftersmag, og den -meget lette- florale note -fra (sandsynligvis) Fuchsiaen- stritter ikke imod, men løfter Von Hallers over hvad der er normalt af en London Dry.
Vidunderlig gin, som jeg med et nyligt indkøb af to flasker håber på at også prøve i andet selskab and jeg normalt har brugt den:
Hos mig er noget af det ypperste jeg ville kunne finde på at servere en Negroni lavet (klassisk 1:1:1) af Von Hallers gin, Fusetti Bitter, og Paradis Vermouth Rondo.
Von Hallers Gin er prydet af smagsnoter fra bløde enebær, varm ingefær, frisk citronverbena og sød fuchsia alle sammen samlet i Göttingen Botanical Garden i Tyskland og destilleret på The Shed Distillery i Irland.