0,00 DKK
Vis menupunkter

Virksomheden


Bevco blev etableret i 2012 med en vision om at samle de traditionelle drikkevarehandlere i form af cash & carry, vinforretninger, øl- og vandleverandører, drikkevaregrossister og supermarkeder i én total løsning, online til både privat og erhverv. Med dette har vi skabt en totalleverandør af drikkevarer med et bredt sortiment til konkurrencedygtige priser, uafhængigt om du skal bruge 2 flasker vin eller et vognlæs. Vores forretningsmodel og online system giver altid kunden den bedste pris ud fra volumen og leveringsforhold.

Drikkevarer til grossistpriser

Vi er grossist med lav avance og konkurrencedygtige priser. Vi køber 95% af alle vores varer direkte fra producenterne uden fordyrende mellemled og vores vinsortiment er af egen import direkte fra vingården/slottet til vores lager i Risskov. Gennem et solidt distributionsnetværk sikrer vi hurtig dag-til-dag levering til private og erhvervsdrivende i hele Danmark. Med omkring 2.000 varenumre i sortimentet er Bevco.dk Danmarks største online grossist af drikkevarer til privat og erhverv.

Fokus på kunderne og godt købmandsskab
Hos Bevco sætter vi kunden i centrum og vi har siden etableringen i 2012 haft fuldt fokus på at optimere vores forretning til kundens fordel. Vi er passionerede omkring det gode købmandsskab med plads til udvikling efter vores kunders ønsker og behov. Vi er en servicevirksomhed hvor produktudvalg og konkurrencedygtige priser er en selvfølge, men leveringssikkerhed, kundeservice og pålidelige systemer gør en stor forskel for vore kunder.

Mere end 20 års erfaring
Ledelsen i Bevco har samlet set mere end 20 års erfaring i drikkevarebranchen med fokus på indkøb, logistik, markedsføring og salg. I det daglige drives virksomheden af 5 fuldtidsansatte foruden en række freelance konsulenter til håndtering af webudvikling, online markedsføring og forretningsudvikling. Desuden rådfører ledelsen sig med et advisoryboard bestående af 3 kompetente rådgivere.

Hurtig levering og et stort udvalg
Når du handler hos Bevco er det nemt at købe dine drikkevarer via vores hjemmeside og bestiller du på hverdage inden kl. 14.00 leveres dine varer allerede på den efterfølgende hverdag.

Kunderne siger fremragende

Velkommen til Bevco

Er du privat- eller erhvervskunde?

Du bekræfter herved at være fyldt 18 år
er du ikke fyldt 18 år klik her

ER DU OVER 18 ÅR?

Bekræft venligst at du er fyldt 18 år for at købe alkohol på Bevco.dk

Hos Bevco anbefaler vi at alkohol nydes ansvarligt og i små mængder. Er du under 18 år er du stadig velkommen til at købe sodavand og andre drikkevarer uden alkohol. Bemærk at det er ulovligt at købe stærk alkohol for personer under 18 år.